Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy megcsalja a barátja?
Barátnőm egy buliban összejött egy sráccal, utána nem lett semmi de bejött neki, így kicsit nyomozott utána. Kiderült, h a srácnak 3 éve barátnője van, mellette pedig kb havonta megcsalja. A csaj nem tud semmit, de rajta kívül szinte mindenki tudja, még a srác szülei is mert volt, h felvitt magukhoz csajt, sőt, a volt barátnőjével is történt vmi. Persze falaz neki mindenki, szegény csaj meg azt hiszi, h milyen jó fej pasija van...
Írjak neki, h figyeljen jobban a barátjára, vagy ne másszak bele az életükbe? Nekem is volt ilyen pasim, én a nyomokból rájöttem meg elmondták, de nem kívánom senkinek, h ilyen emberrel járjon...
Ha nem teljesen hülye a lány,akkor úgyis rájön.
Ne szólj bele szerintem.
Foglalkozzatok a saját dolgaitokkal,
szerintem túl sok barátok köztöt néztek,mert ott ugat bele mindenki mindig a mások magánéletébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!