Anya megcsalja apát, elmondjam neki?
Teljesen biztos, hogy megcsalja. Egész este, meg ma is ezen agyaltam, hogy elmondjam e apának.
17/L
Azért elég nagy pofátlanság a gyereket ilyen szinten belevonni, hogy hallgasson róla.
Rohadt nagy teher ez, mert ha hallgat, akkor egy ocsmány tettet falaz, ha meg elmondja és elválnak, akkor úgy érezheti miatta válnak.
Anyukáddal beszéld meg, hogy ez mégis mi volt, mi van köztük a pasival, hogy gondolja, csak egyszeri alkalom volt, vagy rendszeresen találkozgat-e vele. Ha csak egyszeri alkalom volt, ne mondd el, bár joga lenne apukádnak megtudni, lehet a vitával az egész házasságuk - beleértve a családot is - borulna.
Ha máskor is előfordult már, akkor beszéld meg vele, hogy ez igy nem oké, te nem tudod azt elnézni, hogy rendszeresen csalja apukádat, úgyhogy vagy beszélje meg vele a dolgot, vagy te is közbeavatkozol, hogy ne csinálja ezt apukáddal.
Nem jó beleavatkozni az ő dolgukba, de az meg mégannyira sem lenne jó, ha apukád tudta nélkül anyud rendszeresen csalná, te padig kénytelen lennél ezt végig nézni és hallgatni.
12.
Sok lehetősége nincsen, ha egyszer tetten érte a gyerek. Szerintem az anyjának és a lányának kellene leülnie, és elbeszélgetnie az életről. Sajnos a felnőtté váláshoz hozzátartoznak a fájdalmas tapasztalatok is, mikor az ember először jön rá, hogy bizony a szülei nem tökéletesek.
Egyébként én gátlástalanul elmondtam volna apának. Szarok én az érzéseire, az enyémek fontosabbak.
Viszont ha apa csalta volna anyát azt lehet, hogy nem mondtam volna el, hanem kb. 1 hétig titokban tartottam volna és sutyiban ott tettem volna keresztbe a nőnek, ahol csak tudtam volna, hogy takarodjon el, pedig tudom, hogy nem ő a hibás a történtekért.
Nem hajlandó beszélni velem anya erről. Azt mondta, hogy soha többet ne hozzam neki szóba és felejtsem is el. De most belegondolva, szerintem már többször is megcsalta.
Apával meg nem bírok beszélni, kérdezte is délután, hogy van e valami gond...
17 éves lány vagy, lassan a felnőtt kor küszöbén, ezt a szomorú tényt nem kezelheted úgy, ahogy te szeretnéd. Ezt nekik kell megoldani, lehet, apukádnak is megvannak a maga kis titkai. Egy kapcsolatba ha egy harmadik beférkőzik, akkor ott már valami nem stimmel, és mind a két fél hibás benne.
Beszélj anyukáddal, kérdezd ki, mondd el a véleményed, de neked semmi jogod elmondani apukádnak. Elhiszem, hogy fáj, és rossz, de nem neked kell elmondanod.
Azért lett volna más megoldás is.
Mondjuk megmagyarázza a történeteket, hogy mi miért, mióta, hogy s mint. Nem pedig lebombázza a lányát egy titokkal, amihez egyébként neki semmi köze, de nyomja a lelkét.
Lehet, h le leszek pontozva, de nem baj.
Én is elmondanám az egyik szülőmnek ha a másik becsapja. Én is nagyon szégyellném magam a másik szeme előtt pont úgy, mint a kérdező. És ha ne adj Isten mégis kiderülne, h mi folyik a másikuk háta mögött és én tudtam róla, biztos nem lenne boldog, és csalódna ráadás bennem is, egyetlen gyermekében. Én se lennék boldog, ha a párom megcsalna és lenne gyerekem aki olyan korú, h mindezt Ő megtudta felfogta, és még el is titkolta előlem.
Akik azt mondják ne mondja el, becsapott félként elvárná a gyermekétől, h elmondja az igazat, így van? Én elvárnám!!!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!