Elmondjam neki, hogy tényleg megcsalja a férje vagy ne?
* a nem kimaradt
nem merültünk el a témában
na ez lenne a szarkavarás tipikus esete
végül is nem locsoltad meg a növényeket? hívd fel a férjét, és szólj neki, hogyha nem akar lebukni, akkor locsolja meg. Vagy menj át megint, de úgy hogy csengetsz előtte
Én nem folynék bele. Én csöngetnék és átmennék meglocsolni. Ha nincs otthon senki, akkor juppi, ha igen, akkor megmondanám a férjnek, hogy vigyázzon magára, mert amúgy is gyanakszik az asszony, aki amúgy hűséges és rendes nő, szóval mérlegeljen mit kockáztat.
Dorothy
Ha annak idején nekem valaki nem szól, hogy csalnak, akkor nem tudom meddig lettem volna vak, és meddig tartott volna az a megalázó helyzet, hogy már mindenki tudja csak én nem..
Az egy dolog, hogy sejti..
Nem is értem miért mondanak olyat, hogy ne mondd el!! Nem tudom ők mit szólnának hozzá, ha nekik se szólna senki, mindenki csak szánná őket a hátuk mögött.
Köszönöm!
Nem, nem locsoltam virágokat, mert nagy a ház és rengeteg növénye van, amiket mire megfelelően végiglocsolok, spriccelek, az kb 1,5-2 óra. Mivel a környezetében nincs más aki értene hozzájuk ezt csak rám meri bízni. A férje nem szereti a "gazokat", ő nem is locsolja őket, ha mégis, akkkor a felét kirohasztja, szóval ez sem megoldás. Az a baj, hogy én is növénybolond vagyok és belegondolva az csak hab lenne a tortán, ha ilyen estben még valaki a féltett növényeimet is kinyírná.
Még van néhány órám gondolkodni, mert elméletileg ma fel fog hívni, hogy minden rendben van-e.
Az előző is én vagyok. Elnézést kérek, a férjem volt bejelentkezve és nem is néztem!
Nem baj, vele is már végigrágtuk este a dolgot, de ő sem tud dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!