Anya megcsalja apát, elmondjam neki?
Teljesen biztos, hogy megcsalja. Egész este, meg ma is ezen agyaltam, hogy elmondjam e apának.
17/L
Nagyon nehéz terhet kell viselned.De véleményem szerint azon gondolkodj el mielött az apukádnak szolnál ,hogy melyik nehezebb neked.
A mostani teher ami nagyon nyomasztja a lelked.
Vagy egy életen át abban a tudatban élni ,hogy részese vagy annak amiért szétment a családod.
Mert néha hasznos ha az ember hallgat.
Apukád igy is ugy is megfogja tudni,hogy az anyukád félre lép idövel.Talán akkor elmondhatod apukádnak,ugy is meg érti majd akkor ,hogy milyen helyzetben vagy most.Mert végül is igazábol nem, de még is telehetsz az okozoja annak ,hogy szét megy a családod.Nem szeretnék a helyedben lenni.
Végül is nem pont a legnyugisabban sikerült elmondani.
Anya vitázott megint apával. Igazából nem akarom részletezni min, de tudtam, hogy megint apának van igaza. És amikor anya azt kiabálta apának, hogy te mocsok hazug dög, nem bírtam és odamondtam, hogy "Igen? Ő a hazug? Akkor te mi vagy? Vagy már említetted szegénynek, hogy alig pár napja egy idegen kan volt itt VELED??"
Apa nagyon ledöbbent, de főleg akkor, amikor kiderült, hogy apa volt osztálytársa volt.
Válni fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!