Hogyan mondjam el a családomnak hogy a testemből élek? Elmondjam egyáltalán vagy sírba vigyem az én titkomat?
Ez nagyon durva. Tehát akkor nincsen senkivel bensőséges kapcsolatod, ennyire felszínesen érintkeztek...
Ilyen felszínesen az én családom ilyen.Gazdag snob családból származom ha ezt megtudnák ki tagadnának és nem csak ők tudnák meg..én alapban már nem egy városban éltem velük így nem sok mindent kellett mondanom és "hazudnom".
Olvastam a kommenteket Aki helyeseli, hogy mond el le van pontozva. Aki nem ért egyet azzal, hogy elmond le van pontozva.
Szóval akkor miről is beszélünk? Középszint? Csak felét mondja el? :D
Én a helyedben nem mondanám el, csak ha nagyon lelkifurdalásom lenne e-miatt.
Milyen előszeretettel élik bele magukat emberek egy ilyen sztoriba.
"Hmm... mit és hogy is csinálnék ha én qrva lennék dubaiban..? Nem mondanám el anyukámnak, és akkor egy olyan férfi aki ezt megérti és akkor a sok pénzt az eldugnám..."
Hihetetlen kategória.
Hát..
Én alapjában véve nagyon megvetem ezeket a "szolgáltató" hölgyeket,de most inkább normálisan válaszolok.
Én a helyedben nem mondanám el. Ha a későbbiekben gyerekvállalásról is szó lesz, kicsit nehezen adnád be, hogy 1: a párod az apja, mert egy életre elúszik a bizalom; 2: egy veszekedés során(mert mindenhol van) véletlenül a fejedhez vághatják, amit akár még meg is hallhat a gyerek.
Szóval én inkább amondó vagyok, hogy szépen, csendben felejtsd el.
Szia! Figyeld, tudom hogy ez nagyon nehéz dolog ott belül, és lelkiismeretes vagy, de ne tudd meg hogy miket csináltam én is és csak le sikerült küzdenem. A ""kuncsaftoknak"" mondd, hogy ennyi, vége, és maradj róla csöndben! Max írj blogot, vagy név nélkül beszélgess róla másokkal, úgy csak jobban magad érezni! Ha van kedved, velem is beszélhetsz, dobj egy üzenetet!
szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!