Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam neki ki...

Szerintetek elmondjam neki ki az apja?

Figyelt kérdés
Barátom nem tudja ki a biológiai apja,de én már tudom és most nem tudom eldönteni,hogy van e jogom elmondani vagy bármit is tenni.Ő szeretné tudni,de fogalma sincs arról,hogy tudom....

2012. okt. 19. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem a te feladatod elmondani. Vannak közvetlen hozzátartozói, az ő dolguk. Ők ismerik a biológiai apát, lehet, hogy a barátod kíváncsisága csak addig tart, amíg nem tudja biztosan, ki volt a "tettes" és lehet, hogy olyan valaki, akit nem is látna szívesen apjaként (ezt szerintem te is el tudod dönteni, mert ismered az apát és a barátodat.)De akkor is bízd a családra. Különben valamilyen módon ők is felelősek azért, amiért nem a biológiai apja nevelte fel.
2012. okt. 19. 19:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Régóta vagyunk együtt és most,hogy megtudtam,nem tudom,hogyan fog menni titokban tartani...Mivel már beszéltünk róla,hogy megkérdezi,de szerintem eddig nem merte,plusz egyszer kérdezte az anyjától és akkor ő azt mondta neki,hogy nem mondja meg...Nem ismerem az apát,de féltestvére is van...
2012. okt. 19. 20:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint a vér szerinti apja részéről,van testvére is..
2012. okt. 19. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, csak úgy gondolod, tudod, ki az apa.Ilyen ismerettel pedig nem kellene a barátodat félrevezetni.
2012. okt. 19. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
A kérdés,hogy biztos forrásból tudod? A barátod tudja, hogy nevelőapja van és az igazi apa személyéről nincs tudomása, vagy egyáltalán nem tudja, hogy nem az igazi apja neveli? Nagyon sok dologtól függ. Én bizonyára elmondanám, mert nem bírom a titkokat, de nem biztos,hogy joggal tenném. Egyrészt nem avatkozunk bele mások életébe, másrészt pedig basszus... ezt neki is tudnia kell és ha már az illetékes nem mondja el, hát akkor honnan fogja megtudni?
2012. okt. 19. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Biztosan tudom ki az apa,rokonoktól.Kicsit,nagyon bonyolult a helyzet,nem is tudnám az egészet leírni..A lényeg,hogy mindenki titkolta előtte,sajnos meg is van az oka,hogy miért..De joga van hozzá,hogy tudja..Ő is szeretné,tudni honnan "származik"..Most olyan rokonokkal vettük fel a kapcsolatot akik tudták mind végig és most nekem elmondták,de ők is úgy,hogy ha kiderül ez az egész,nem tőlük tudjuk...Várjam meg míg a barátom megkérdezi őket?De ha ők meg elmondják neki,hogy nekem már mondták?
2012. okt. 19. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha észreveszi, hogy titkolózol, az ati kapcsolatotokat is tönkre teheti.

Ha biztos vagy a dolgodban, először az anyukáját szorítsd sarokba! Kérdezd meg tőle, hogy miért nem mondja el a fiának, hogy XY a biológiai apja? A reagálásából látod, hogy ráhibáztál-e? Akkor lehet a barátoddal is közölni.

2012. okt. 19. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Hejj, én tudom, hogy José Aramando De Lavega az apja! :P

Viccet félretéve: nem vagy (még) a család tagja, tehát nem illik belemártani a kezedet a dolgaikba. Azért ez nem kis dolog, ha jobban belegondolsz.

2012. okt. 19. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Azoknak a bizonyos rokonoknak vajon miért nem az jutott eszébe, hogy a barátodat világosítsák fel?

A barátod anyjával előbb beszélned kellene.

2012. okt. 19. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:

DE "KEDVESEK" a rokonok..elmondták Neked.

Miért nem az érintettnek?

Rád rakták a súlyt, cipeld Te...Nem vállalnám.

Mindenki titkolodzik..Mi vagy Te? lelki szemetesláda??

Nem Rád tartozik..rokonok nem véletlenül hallgatnak..

Nem vagy Te az igazság bajnoka..Eddig nem volt fontos??

Most, hogy képbe vagy lényeges ??

2012. okt. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!