Elmondjam a problémámat a férjemnek?
tudni kell a férjem nagyon hírtelen haragú, és volt már, hogy megütött, nem ez okból!!
van egy férfi(a férjem barátja) aki nagyon szimpatikus és szerintem én is neki, mert sokszor több másodpercig néz, amikor csak tud beszélgetést kezdeményez velem, és mikor nincs ott a párom el megy egy pillanatra akkor mi folytassuk a beszélgetést és látszik, h örül, h velem beszélhet, de lehet, hogy csak én gondolom ezt nem tudom, de érzem is, abból ahogy rám néz, ahogy beszél velem. de úgy ismerem aki tiszteletben tartja másnak a házasságát.nem hiszem, hogy lépne, lehet nekem kéne jelet adni? vagy egyáltalán adjak? mert a férjem viselkedését nagyon nem bírom, 1 éve vagyunk házasok, 23évesek vagyunk és nem tudom mi tévő legyek, már félek a férjemtől, félek, hogy lesz még egy alkalom, h megüt, de nem szeretném, beszéljek a férjemmel, h van egy másik férfi az életemben, nem mondanám neki azt el, hogy a barátja.
Miért ütött meg?
Arra alapozod a másik férfivel a kapcsolatod, mert néz és beszélget veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!