Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a problémámat a...

Elmondjam a problémámat a férjemnek?

Figyelt kérdés

tudni kell a férjem nagyon hírtelen haragú, és volt már, hogy megütött, nem ez okból!!

van egy férfi(a férjem barátja) aki nagyon szimpatikus és szerintem én is neki, mert sokszor több másodpercig néz, amikor csak tud beszélgetést kezdeményez velem, és mikor nincs ott a párom el megy egy pillanatra akkor mi folytassuk a beszélgetést és látszik, h örül, h velem beszélhet, de lehet, hogy csak én gondolom ezt nem tudom, de érzem is, abból ahogy rám néz, ahogy beszél velem. de úgy ismerem aki tiszteletben tartja másnak a házasságát.nem hiszem, hogy lépne, lehet nekem kéne jelet adni? vagy egyáltalán adjak? mert a férjem viselkedését nagyon nem bírom, 1 éve vagyunk házasok, 23évesek vagyunk és nem tudom mi tévő legyek, már félek a férjemtől, félek, hogy lesz még egy alkalom, h megüt, de nem szeretném, beszéljek a férjemmel, h van egy másik férfi az életemben, nem mondanám neki azt el, hogy a barátja.

2012. nov. 8. 10:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
köszi 11:10 :)
2012. nov. 8. 11:13
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
B@meg,en nemjovok tobbet ide gyakorira mert csak kiakadok,azt tanacsolom hogy amikor elmegy a ferjed dolgozni pakolj ossze es hagy azt a majmot ott a pics@ba,verekedjen a munkatarsaival ne veled!Fel kellet volna jelented amikor megvert meg fojtogatott!Hihetetlen hogy te meg itt kerdezgeted hogy mi legyen,mintha nem lenne eleg nyilvanvalo...
2012. nov. 8. 11:14
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek az utolsóval.
2012. nov. 8. 11:15
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

Ne mond el neki csak válj el.

Szerintem kibúvót keresel ebből a kapcsolatból és ezért többet magyarázol bele az egészbe mint kellene.

2012. nov. 8. 11:15
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sem mondd el,főképp ha ilyen agressziv a férjed.

Akkor majd ezért fog elverni!Kell ez neked?

Ha tényleg válni akarsz,akkor menyj.De ne rögtön a másik férfi ágyába!!!

2012. nov. 8. 11:17
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

Nekem úgy tűnik, hogy nem tudsz kilépni a rossz házasságodból és kell egy KAPASZKODÓ, egy új kapcsolat reménye. Arra, hogy egy férfi néz, meg kedves veled, ne alapozz... lehet, hogy csak legyezgeti a hiúságát, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy lehetne belőle valami.

A kérdés itt nem ez, hanem az, hogy a férjed agresszív. Ne várd, hogy az új pasi "kimentsen" a kapcsolatból. Ha ez nem jön össze, mi lesz? Akkor nem akarod otthagyni az agresszív férjedet? Esetleg szülsz neki gyereket is?

17/29 A kérdező kommentje:
jogos
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ne mondd el, csak azt, hogy válni akarsz. Már csak azért is, mert bár gondolom így sem fog repesni az örömtől, de úgy meg aztán...

#7: Úgy kezdeném a képen lévő mondatot, hogy: "Vannak olyan emberek". Ugyanis az oda írt formában ez nem igaz.

2012. nov. 8. 11:37
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
hát nem tudom. Érdekes, hogy ilyen fiatalon ilyen agresszív, mint a nem is tudom. Annyi problémája nem lehet, hogy rajtad vezesse le, ezt úgy értem, hogy még nagyon fiatalok vagytok, hogy idegesítsétek a másikat, megunni nemhiszem, hogy megunt volna, de akkor is érdekes. Ha félsz tőle, akkor ott kell hagyni. Itt nem a tisztelet hiányáról van szó, hanem a testi éségedről. Lényegtelen szerintem, hogy ki a másik férfi, ígyis-úgyis pipa lesz, de ezt a lépést meg kell lépned szerintem.
2012. nov. 8. 11:44
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
Megütött és még a férjed?? Gratulálok!
2012. nov. 8. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!