Elmondjam a problémámat a férjemnek?
tudni kell a férjem nagyon hírtelen haragú, és volt már, hogy megütött, nem ez okból!!
van egy férfi(a férjem barátja) aki nagyon szimpatikus és szerintem én is neki, mert sokszor több másodpercig néz, amikor csak tud beszélgetést kezdeményez velem, és mikor nincs ott a párom el megy egy pillanatra akkor mi folytassuk a beszélgetést és látszik, h örül, h velem beszélhet, de lehet, hogy csak én gondolom ezt nem tudom, de érzem is, abból ahogy rám néz, ahogy beszél velem. de úgy ismerem aki tiszteletben tartja másnak a házasságát.nem hiszem, hogy lépne, lehet nekem kéne jelet adni? vagy egyáltalán adjak? mert a férjem viselkedését nagyon nem bírom, 1 éve vagyunk házasok, 23évesek vagyunk és nem tudom mi tévő legyek, már félek a férjemtől, félek, hogy lesz még egy alkalom, h megüt, de nem szeretném, beszéljek a férjemmel, h van egy másik férfi az életemben, nem mondanám neki azt el, hogy a barátja.
Ne mond el neki csak válj el.
Szerintem kibúvót keresel ebből a kapcsolatból és ezért többet magyarázol bele az egészbe mint kellene.
Szerintem sem mondd el,főképp ha ilyen agressziv a férjed.
Akkor majd ezért fog elverni!Kell ez neked?
Ha tényleg válni akarsz,akkor menyj.De ne rögtön a másik férfi ágyába!!!
Nekem úgy tűnik, hogy nem tudsz kilépni a rossz házasságodból és kell egy KAPASZKODÓ, egy új kapcsolat reménye. Arra, hogy egy férfi néz, meg kedves veled, ne alapozz... lehet, hogy csak legyezgeti a hiúságát, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy lehetne belőle valami.
A kérdés itt nem ez, hanem az, hogy a férjed agresszív. Ne várd, hogy az új pasi "kimentsen" a kapcsolatból. Ha ez nem jön össze, mi lesz? Akkor nem akarod otthagyni az agresszív férjedet? Esetleg szülsz neki gyereket is?
Szerintem ne mondd el, csak azt, hogy válni akarsz. Már csak azért is, mert bár gondolom így sem fog repesni az örömtől, de úgy meg aztán...
#7: Úgy kezdeném a képen lévő mondatot, hogy: "Vannak olyan emberek". Ugyanis az oda írt formában ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!