Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a problémámat a...

Elmondjam a problémámat a férjemnek?

Figyelt kérdés

tudni kell a férjem nagyon hírtelen haragú, és volt már, hogy megütött, nem ez okból!!

van egy férfi(a férjem barátja) aki nagyon szimpatikus és szerintem én is neki, mert sokszor több másodpercig néz, amikor csak tud beszélgetést kezdeményez velem, és mikor nincs ott a párom el megy egy pillanatra akkor mi folytassuk a beszélgetést és látszik, h örül, h velem beszélhet, de lehet, hogy csak én gondolom ezt nem tudom, de érzem is, abból ahogy rám néz, ahogy beszél velem. de úgy ismerem aki tiszteletben tartja másnak a házasságát.nem hiszem, hogy lépne, lehet nekem kéne jelet adni? vagy egyáltalán adjak? mert a férjem viselkedését nagyon nem bírom, 1 éve vagyunk házasok, 23évesek vagyunk és nem tudom mi tévő legyek, már félek a férjemtől, félek, hogy lesz még egy alkalom, h megüt, de nem szeretném, beszéljek a férjemmel, h van egy másik férfi az életemben, nem mondanám neki azt el, hogy a barátja.

2012. nov. 8. 10:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Koltozz el, akár segítséggel (édesapád, testvér legyen ott, hogy meg ne usson) és add be a válopert. Utána kezdhetsz uj kapcsolatot. De most komolyan mondom, hogy kérj valakitol segítséget (ne a barátja legyen az), aki segít neked az elkoltozésben. El tudom képzelni, hogy milyen lesz akkor, amikor megtudja,hogy válni akarsz. Ha kérdezi az okát? Egyszeru! Nem egyszer megutott.

26N

2012. nov. 8. 14:37
 22/29 anonim ***** válasza:
46%
Ezért sem kellene túl korán házasodni.
2012. nov. 8. 14:38
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

12. Ezt már én is sokszor megfogadtam, nagy az isten állatkertje.... Ahogy mondani szokták.

Kérdező: válj el de gyorsan, nem kell a férjed engedélyét kérned ehhez, amikor nincs otthon, elköltözöl, oszt úgy éled és azzal az életed, ahogy akarod. Ne várj, mire vársz? Hogy még egy szer megüssön vagy egyszer sikerüljön valóban megfojtania?

2012. nov. 8. 14:42
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyszerű: válj el, majd pasizz be ezzel az új ismerősöddel.
2012. nov. 8. 15:45
 25/29 anonim ***** válasza:
nejüket verő férjek leszavaztak... mik vannak..
2012. nov. 8. 17:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Miután a kiírásodban nem azt hoztad fel kérdésként, hogy ver a férjed, ezért erre nem is válaszolnék.

"van egy férfi(a férjem barátja) aki nagyon szimpatikus és szerintem én is neki, mert sokszor több másodpercig néz, "

"beszéljek a férjemmel, h van egy másik férfi az életemben"

Tehát attól "van egy másik pasi az életedben",mert rád nézett??

Akkor neked már egy csomó pasid van, mert gondolom, hogy sokan néztek már rád....

Akkor már "megvolt neked" a postás és a vízóra leolvasó is!

Amúgy friss házasként kikezdesz a férjed barátjával??

Hát nem vagy semmi!

2012. nov. 8. 17:35
 27/29 A kérdező kommentje:
tudod nem csak egy mondatot kell kiragadni, hanem a szövegkörnyezetet nézd;) nem csak azért mert néz, hanme ahogyan néz, gondolom a postás nem kacérkodik...hm:DDD
2012. nov. 8. 18:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Figyu, attól mert néz és úgy néz még nem biztos, hogy kezdene veled. Nem azért mert nem tetszel, de lehet, hogy egyébként tiszteletben tartja, hogy párod van, esetleg neki is van csak nem tudod. Az emberek általában tetszenek egymásnak, nem vakok, de attól, mert tetszik egy férfinek egy nő (vagy fordítva) még nem biztos, hogy akarna is tőle valamit. Attól mert néz egy pasi "úgy" még ne mondd azt, hogy van egy másik férfi az életedben.
2012. nov. 8. 20:10
 29/29 anonim ***** válasza:
nem olvastam el az eddigieket, de ha ver a férjed és nem bírod a viselkedését, akkor el kéne válnod, vagy elmenni párterápiára, hátha még menthető. ne azért válj, mert van másik pasid, hanem azért, mert a jelenlegit nem bírod. ritka szánalmas, ha valaki csak úgy mer kilépni egy kapcsolatból, hogy már ott a következő. ja és ha egy pasi egy foglalt nővel flörtöl, akkor többnyire nem akar semmi komolyat, mert ha akarna, akkor egyedülálló nőt választana.
2012. nov. 9. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!