Összeomlottam és megkérdőjelezem, hogy férj, társ-e az ilyen?
Már egy ideje furcsállottam apám viselkedését.Furcsa volt a női parfüm is a ruháján,de akkor kis naívan elhessegettem a gondolatot. Aztán jöttek a fura telefonok,amiket úgy bonyolított le,hogy képes volt az udvarra kimenni telefonálni. De nem foglalkoztam vele,az ő élete.
De tegnap este előbb értem haza a szokásosnál (még szüleimmel élek,23 éves lány vagyok) és azt láttam,hogy a házunk előtt áll apám kocsija,benne ül apám és egy vadidegen nő,akivel látszólag nagyon jól érezték magukat.
Persze annyira el voltak foglalva,hogy nem vették észre,amint besurrantam a bejárati ajtón.Szó szerint sokkot kaptam! És tudjátok mi a legundorítóbb ebben az egészben?
Hogy édesanyám a kórházban fekszik súlyos betegen hónapok óta.És szegény azt hiszi mindeközben,hogy itthon minden oké,és apám eljár dolgozni de utána jön is haza.Pedig hányszor nem jött,csak késő este haza,és mégis próbáltam hinni neki,mikor ő (kérés nélkül) magyarázkodott,hogy a haverokkal beszélgettek,stb. Aha a haverokkal.
Tegnap este összeállt a kép. És a gyomrom forog. Számomra apám megszűnt az apámnak lenni és mint férfi sem áll meg előttem,mert egy férfi,egy családfő egy apa,nem teszi azt meg a súlyos beteg feleségével,akivel már 28 éve házasok,hogy átveri,becsapja és főképp nem,hogy megalázza!
persze este jött,hogy hát én meg mikor jöttem haza nem is látott.Nem,mert úgy időzítette a randit (hányok a szótól is) hogy addigra vége legyen,mire én hazaérek,csak benézte,mert előbb jöttem. És elmondtam neki,hogy láttam,mit csinált.Erre ő hebegett habogott,majd mikor látta,hogy nem veszem be,amit magyarázkodik,akkor jött a fenyegetőzés,az ökölbe szorított keze és egy hajszálon múlt,hogy nem ütött meg (mint ahogy tette ezt mindig is minden probléma orvosolásaképp).
Mélységesen csalódnom kellett benne,főképp azért,hogy kihasználta édesanyám tehetetlenségét. Nem merek erről szólni anyunak,ha bemegyek látogatni,mert nem akarom,hogy emiatt romoljon az állapota,és tudom,hogy apám nincs olyan egyenes,hogy elé álljon. Szívem szerint a nőt felpofoznám,mert tudom,két ember kell ehhez,de legalább azt tartanák tiszteletben,hogy egy beteg ember is van ebben az egészben,aki nem tudja magát védeni és nem tud kiállni magáért.
Bocsánat ha nem voltam túl összeszedett,de végigbőgtem az éjszakát,nem aludtam semmit,és kétségbe vagyok esve.
Ti mit tennétek,mi a véleményetek?
Figyelj, te írod, hogy apád régen is előszeretettel ütött meg, gondolom anyukádat is. Nos, innentől kezdődik, hogy anyádnak ott kellett volna hagyni egy is segg.fejet, már bocs. Úgyhogy innentől kezdve apád csak hozta a formáját.
A kérdésedre válaszolva valóban nem társ és nem férj az ilyen. Én is láttam hasonlót. De ahogy az előbb is írtam, ez a viselkedés korábbi időkből és tettekből eredezik, nem újkeletű, és anyukádnak észre kellett volna venni korábban, és nem hagyni hogy idáig fajuljon. Nem hiszem el, hogy ez az első nő az életében, maximum az előtte lévőkről anyukád nem tudott vagy nem akart tudni.
Elhiszem hogy csalódtál apádban, én többet nem is állnék szóba vele. és nem azért mert másik nője lett, hanem azért mert nem segít anyukádnak a bajban. nem tudom mi baja anyukádnak, de semmiképpen nem mondd el és nem mutasd neki hogy mi van, mert ha elkezdi idegesíteni magát, valószínű nem kerül ki többet a kórházból. Én, ha már itthon van és jól van akkor mondanám el. Mert akkor meg tud bírkózni a lelki fájdalommal. előbb semmiképp. és ezt komolyan mondom.
A nőt meg hagyd a fenébe. Én is úgy gondolom hogy nem ő a hibás, vagy max 20 %ban gondolom hibásnak. Elsősorban az apád a gerinctelen ebben a helyzetben.
Igen,arra van a családja,nem pedig a k.rvája.Hát kívánok mindenkinek,aki védi őket olyan férjet,mint az én apám,hogyha ti bajba kerültök vagy betegek lesztek,akkor ne a kezeteket fogja és álljon mellettetek,hanem dugjon félre. Ez tök logikus!
És szerinted anyámnak nem lenne rá szüksége! Azért anyámnak most jobban kell a támasz,mint apámnak,elvégre nem apám fekszik a kórházban! Édes jó istenem!
OFF: Ja, csak titeket ütött, anyu meg nézte. Az laza, egészséges családi környezet lehetett két kislánynak.
ON:
Őszintén szólva én vagyok olyan szemét, hogy megfenyegetném: vagy mostantól kisangyal mintaférj lesz, aki munka után fél órával már a kórházban van virággal, vagy szétkürtölöm a k.rváját.
Anyukádat tényleg felesleges ezzel terhelned. A harmadik fél viszont a ti esetetekben kapásból hibás, tisztában volt/van a helyzettel, az sem szép dolog, de én vele is elbeszélgetnék.
Igen kedves kérdező én is így látom! NEM A HARMADIK FÉL A HIBÁS! Aki nem hagyja magát, azt nem lehet elcsábítani! Ha én imádom a férjem, nekem itt szuper pasik is ugrálhatnának körülöttem, akkor sem csalnám meg! Csakis apád a ludas! Bár ki tudja talán egy kicsit anyukád is! Természetesen nem azzal ,hogy beteg, hanem a 28 év alatt lehet, hogy kihült a kapcsolatuk ennyi, csak nem feltétlenül kötötték az orrotokra.
Azt pedig anyukád érdekében mondom felejtsd el, hogy szólsz neki! Nem tudom milyen beteg anyukád, de hogy a gyógyulásának nem tenne jót az biztos, ha meg ne adj isten nagyon komoly beteg, hagyjátok meg a hitben!!!!
"Igen,arra van a családja,nem pedig a k.rvája.... Azért anyámnak most jobban kell a támasz,..."
Kérdező, szóval akkor ki is áll apukád mellett??? Apukádtól komoly szinten egy várható el, az, hogy amíg beteg, addig mindenképp tartson ki anyukád mellett. Ha jól értem a kérdésed, fel sem merült, hogy ott akarná hagyni...
Attól,hogy itthon élek,havonta adok le pénzt és minden igényemet magamnak állom.Nem élősködök senkin,tévedés ne essék. De nem vitázom,felesleges.Akik szerint nem hibás a 3. fél azok azért írják ezt,mert ők is voltak már harmadikak egy kapcsolatban. De amúgy tényleg anyám egy köcsög,hogy beteg lett.És apám meg egy meg nem értett férfi akinek igényei vannak a szexre...csak épp nem anyámmal. szóval igen,zaklatott vagyok,és elméletben én is tudnék rohadt okos lenni,mint itt sokan.
Köszönöm azokat a kommenteket,akik együttéreztek,a többiekről meg nem alkotok véleményt és nem is kommentálom a következő hozzászólásokat!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!