Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság, hogy éli meg egy leszbikus közösség ha egy tagja (egy férfihoz) férjez megy? A lányok később visszajárnak?
Látom személyes tapasztalattal rendelkeztek.
Hát régebben nem jól. Meg vallom nem vagyok mai csibe, amúgy volt így is úgy is. A kilencvenes években rosszul fogadták. Ezt tudom. A nyolcvanas években (öregektől tudom) meg természetesnek vették. Bár akkor jóval kevesebb közösség volt.
Ebben igazad van. De a nyolcvanas években a gyerekhez vezető egyetlen út is a házasság volt, és nem volt direktben sulykolva hogy aki leszbi az nem szeretheti a pasikat. Ami amúgy (megtapasztaltam) nem is igaz. De az sem igaz, hogy egy házasság után egy leszbi kapcsoltban élt nő hetero lesz. Még akkor sem ha csak inkább futó kapcsolatok voltak azok.
Ha valaki leszbikus, miért akar a sablonideálnak megfelelni és megházasodni egy férfival? Engem ez érdekelne igazán!
Becsapja saját magát, de ami rosszabb, a párját is. Kivéve persze, ha a férfinak ez tetszik, mert vannak ilyen "betegek" is.
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!