Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én fújom fel hogy az...

Csak én fújom fel hogy az anyósom ennyire kihasználja a párom?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy velem van a baj, a párommal vagy az anyós jelöltemmel de egyszerűen torkig vagyok a helyzettel!!

A kedves párom augusztusban kiment dolgozni Németországba, úgy volt pénze a kiútra hogy uzsora kamatot vett fel, mert szülői támogatás nuku!

Na és október végén jött haza elsőnek egy hétre, természetesen hozzánk, én szüleimmel lakok!

Nekem keresetem nincs, szüleim tartanak el.

Haza látogatott, ahol kedves anyuka apuka, azzal fogadta hogy kellene kölcsön 20ezer, párom mondta hogy hagyják csak, de megköszönni is lux volt nekik.Plusz adott még nekik 5ezret.Aztán elment a nagynénjéhez látogatóba, akinek szintén pénzre volt szüksége "kölcsönbe" amit szintén még most sem kaptunk vissza.El lett felejtve, párom visszautazott, az anyuka meg senki az én anyukámon kívül nem pakolt neki semmit az ég világon!

Persze párom nekünk sem vett egy kenyeret sem meg semmi,amiért egy kicsit nehezteltem, mert nem vártuk el de jól esett volna!!

Na most hazajött a párom megint csütörtökön, az anyukája már megint alig ment oda kérdezte van pénze? neki nincs. Így kapott szintén 10ezer forintot, de nálunk volt most is 3 napot és durva módon megint nem vett volna semmit a kosztba! Így mondtam neki hogy na főzzünk már valamit közösen, így vett egy kis húst!

Persze itt van a Névnapunk, ma reggel ugyan visszaindult a párom, de sem én sem anya nem kapott egy szál szegfűt sem! Nekem rosszul esik, lehet én vagyok rosszul kódolva de ha másnak adakozik, akkor ahol lakik oda is be kellene kedveskedni, vagy csak a családja létezik??

2012. nov. 25. 18:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
71%
Én a barátod helyében nem csak a családomat hanyagolnám,hanem téged is.Hagynám az egész bagázst,aztán mindenki termelje meg a saját pénzét,haza se jönnék :)
2012. nov. 25. 20:30
 22/42 anonim ***** válasza:
93%
Ha tényleg így van, hogy lusta az após, de amúgy lehetne munkahelye, akkor szerintem igazad van. Az más, hogy ad kölcsön, vagy "örökbe" 20 ezer Ft-ot a szüleinek, max a testvér, de másnak ne! Mondjuk ha ilyen lusta nem érdemli meg egyáltalán, h segítsen neki a barátod. Ha meg már ennyi pénzt adott, meg amúgy is, a minimum lenne, hogy ennivalóval várják a saját szülei. Az én anyukám azt mondta, még ha "zsíros kenyéren" kell is élnem, akkor is mindent meg tesz azért, hogy egyetemre mehessek, és engem és a testvéremet mindig előtérbe helyez magával szemben is. A lényeg:sztem igazad van!
2012. nov. 25. 20:45
 23/42 anonim ***** válasza:
20%
10.000 forintokon pörögsz, amikor egy család eltartásához 100.000-ek kellenek?! Nem vagy normális! És a csaj sem h veled van!
2012. nov. 25. 20:51
 24/42 anonim ***** válasza:
17%
Nem is az anyósod max jelölted.
2012. nov. 25. 20:55
 25/42 anonim ***** válasza:
87%

Én értem amit írsz. Sokan elmentek egy fontos dolog mellett: A fiú szülei egészségesek, de mégsem dolgoznak. Ugyan el nem megy az apósjelölt sem napi 5000-ért.

Nekem ez gusztustalan.

Ha már támogatni nem tudják a gyereküket, akkor ne húzzák le.

Mást írnék, ha önhibájukon kívül nem dolgoznának, vagy betegek lennének.

Nektek nem esne rosszul, ha a szüleitek a születésnapotokról is elfeledkeznének, de arról nem, hogy pénzt kérjenek?

Itt az a baj, hogy azért kéregetnek kölcsön, azért vannak rászorulva, mert nem óhajtanak dolgozni.

2012. nov. 25. 21:05
 26/42 anonim ***** válasza:
92%

1, Ha a párod augusztustól októberig nem keresett annyit Németországban, hogy az anyjáéknak adjon 20-25 ezer forintot, akkor valamit nagyon rosszul csinál

2, hogy titeket le se szar, hogy egy szál szegfűt se vesz, az meg nem az anyósodék hibája, hanem a pasid egy tapló

2012. nov. 25. 21:06
 27/42 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként csak nekem érdekes hogy minden anyós szidós kérdésben, ha nincs kollektív anyós szidás, akkor hirtelen "kiderül" anyós meg após nagyon fiatal és egészséges, csak lusta és nem dolgozik?
2012. nov. 25. 21:07
 28/42 anonim ***** válasza:
44%

27.

Nem értek egyet abban, hogy a gyerek ne segítse a szüleit, ha megteheti. Én is segítem őket.

Viszont azt azért leírnám, hogy a Kérdező már az elején leírta, hogy nem dolgoznak.

2012. nov. 25. 21:44
 29/42 A kérdező kommentje:
igen nekem is ezzel van gondom!!! :)
2012. nov. 25. 21:52
 30/42 anonim ***** válasza:
73%
Ott azért kinyílt a bicska a zsebemben,hogy még most sem kaptátok(!?) vissza a pénzt. Közös kasszán vagytok?? Nem?! Akkor ne szólj bele,hogy kire és mennyit költ! Inkább menj el dolgozni és ne a szüleiddel meg a barátoddal tartasd el magad!! Az meg,hogy suliba jársz rossz kifogás. Elég sokan dolgozunk egyetem mellett is.
2012. nov. 25. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!