Katus90 kérdése:
Miért van az h az anyósom mindenen megsértődik amit mondok. Az a baja h azt mondtam h olyan szaga van a számnak mint a férjének mert neki szájrákja volt nekem meg 1 rossz fogam és megijedttem h nekem is ez a bajom. Ti megsértödnétek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 20:38
1/17 anonim válasza:
Jó nagy hülyeséget mondtál! És még értelme sincs.
2/17 anonim válasza:
Ha tudod, hogy neked a rossz fogad miatt van szájszagod, és nem szájrák miatt, akkor minek jegyezted meg? létezik tapintat is a világon....
4/17 anonim válasza:
Lehet, hogy anyósod valóban sértődős, de ez alapján az eset alapján azt mondom, tapintatlan paraszt vagy.
5/17 anonim válasza:
Talán mert vicceltél egy rokona halálos betegségével nem gondolod?
6/17 anonim válasza:
Gyakorlatilag azt mondtad a férjére hogy BÜDÖS volt a szája... mégis miért ne sértődött volna meg? :)
Ráadásul nem igen illik bárkit ilyenre emlékeztetni...
7/17 anonim válasza:
Rokona?? a férjéről van szó... és igen, bunkó voltál, kedves kérdező.... tán neked jól esne, ha vki ilyet mondana a te férjedről?
10/17 anonim válasza:
Ha rohad a szád, akkor takarodj a fogãszatra! Ritka nagy tahó vagy..., szegény anyós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!