Katus90 kérdése:
Miért van az h az anyósom mindenen megsértődik amit mondok. Az a baja h azt mondtam h olyan szaga van a számnak mint a férjének mert neki szájrákja volt nekem meg 1 rossz fogam és megijedttem h nekem is ez a bajom. Ti megsértödnétek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 20:38
11/17 anonim válasza:
Mindenen megsértődik ? Szerinted ezen normális ember nem sértődne meg ? Dehogynem.
Apósról beszéltél, és a betegségéről.
Itt nem az anyós a tiszteletlen, neveletlen, hanem Te.
12/17 anonim válasza:
De az a durva ebben is, hogy megint az anyós a hibás mert bunkó a mennye. Benen fel sem mert, hogy te csinálsz valamit rosszul.
13/17 A kérdező kommentje:
csak az a bibi h én kb mindent amit kíván és kiejt a száján megadom neki már mikor elsőnek meglátott utált pedig akk még nem éltem vele 1házban.mikor az én apám meghalt azt monta megérdemlem.mikor az ő férje meghalt azt mondta miért nem én haltam meg.anyukámnak mellrákja volt.óvatosnak is baj lenni.ak nem kell irni
2012. nov. 7. 08:20
14/17 anonim válasza:
Nezd: az az eset, amit a kerdesben leirtal, tenyleg a te sarad; ha tudod, hogy rossz a fogad, ne hasonlitsd szajrakhoz, amiben meghalt az aposod. Viszont az anyosod osszes tobbi megnyilvanulasa, amit utoljara irtal, nagyon szornyu. Azert van, mert elveszed tole a pici fiacskajat, es nem masert. Koltozzetek el! (Remelem, a ferjed melletted all ki, nem az anyja mellett, legalabb amikor ilyeneket mond, hogy barcsak te halnal meg...)
15/17 A kérdező kommentje:
elmentem fogdokihoz és 1sor vizsgálatot rendelt el miután meglátta a rtg felvételt a szamról soha nem volt bajom a fagaimmal.plusz megkérdezte volt-e már daganatom.soha nem voltam az anyósommal tiszteletlen.még akk sem ha ő az is volt.ugyhogy én sem tudom h mivan a számban.jobb félni mint megilyeni.
2012. nov. 7. 11:56
16/17 A kérdező kommentje:
de jobb lett volna ezt magamban tartani.tudom máshogyan kellet vna mondanom neki de abbólis ez lett vna.
2012. nov. 7. 11:59
17/17 anonim válasza:
Akkor legalább konkrétan leírhattad volna ember!
Ha kérdésbe beirod aztis hogy apukád mikor meghalt és aztmondta anyós h megérdemled, akkor nem mindenki oltással jönne h paraszt vagy...
De mivel csak ezt a szájrákosat írtad ebből mindenkinek csak azjöhetett le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!