Odadanàd a babàdat egy évre édesanyàdnak?
Ha a babàd pàr honapos lenne,és külföldön élsz,hazavinnéd a gyerekedet egy évre ödesanyàdnak,hogy tudj dolgozni?
Semmi leszolàst nem kérek,nem arrol van szo hogy eldobom a babàmat,nem ilyen jelleggel kérdezem.
A babàm nagyon a szivemhez nött.
Nagyon nehéz döntés elött àllok,édesanyàmnak feldobtam az ötletet,most ö teljesen bele élte magàt,én meg nagyon nem tuudom mit tegyek...
Ne. Az első év nagyon fontos kötődés szempontjából. Bár ha elviseled, hogy édesanyádhoz jobban fog kötődni, mint hozzád, akkor lehet. Egyébként kisgyerekként sem küldeném el. Azt venné le belőle, hogy "én nem kellek anyának". Nehogy már azért küldd haza, mert édesanyád beleélte magát... :)
18:20-as nagyon szépen leírta, hogy mit mondhatnál otthon.
Mennyi vàlaszt kaptam.Hihetetlen.Nagyon szépen köszönöm nektek!
Hàt igen azért nem küldöm haza hogy beleélte magàt,csak nehéz lesz lecsillapitani.
Talàn ha kihozom öt egy hétre magamhoz,és làtja mennyit sir egy baba,mennyi odafigyelést igényel,mennyi munka,talàn elmegy a kedve a babzàstol:)
Pedig örültem volna ha hozzàm költözikk,de tudjàtok sokan az idöseket nem egyszerü ilyesmire ràvenni.
Megkérdezhetem hány éves az anyukád?
Nekem a nagymamám 70 éves és 1 éve fogta magát,eladta a lakását és átköltözött abba a városba,ahol mi élünk.Nem hozzánk,saját házba,de közelünkbe,hogy többször láthasson minket.Néha visszautazik a régilakhelyére meglátogatni a barátait,de már itt is kialakult baráti köre van.Megkérdeztem,hogy megbánta-e,de őszintén látszik rajta,hogy nem.Nem magányos többé,velünk lehet! Az lenne ebben az esetben is a legideálisabb,ha ő menne hozzátok,így te is a picivel maradsz,de van segitséged mig dolgozol.Tudod megütötte a "szemem" egy mondat. "Nem tudna megválni a házától",de a világ legtermészetesebb dolgának veszik,hogy te meg tudsz válni a kisbabádtól.
Remélem találsz jó megoldást és sok szerencsét!
Jól döntesz, ha nem "passzolod le" anyukádnak. Még ha egy hétre vinné magával, a szíved akkor is megszakadna, annyira hiányozna, hát ha még egy évre!
Egyszerűen mondd meg anyukádnak, hogy mérlegelted a helyzeted, ez nem lenne jó sem neked, sem a babának, akinek az édesanyja mellett van a helye. Biztosan nem fog haragudni, rosszul fog esni neki és csalódott lkesz, de meg fogja érteni, hiszen ő is anya.
Amúgy tényleg nem értem, miért nem adjátok bölcsibe, pár óráról van szó, és szakképzett nők dolgoznak ott:S
A bölcsibe azért nem akarja a pàrom,mert fél hogy nem figyelnek kellöképp a babàra,meg fél hogy sirni hagyjàk.
Én beadtam volna.
Anyàm nem fiatal,nem öreg 50 éves....
Igen ez nekem is most eszembe jutott.
A lakàst nem hagyja,de én a gyereket adjam...
Meg kellene próbálni rábeszélni hogy menjen ki hozzátok. Attól még nem kell felszámolnia itthon semmit, mert ez csak időszakos lenne.
Én ezt tartom a legjobbnak. Bölcsibe nem adnám szivesen. Bár még nincs gyermekem, de rajta vagyunk és a mostani rendszer szerint 1-2 évesen nekem is bölcsibe kell majd adnom és nagyon nem akarom :(
Szia!
En szinten kulfoldon elek, nevezetesen Angliaban. Itt ugye csak 1 ev a gyes, amibol 9 honapot fizetnek. Csak hogy tisztan lasson mindenki. Persze nem tudom melyik orszagban elsz, de ez sok helyen hasonlokeppen van.
Az meg nem jutott eszedbe hogy reszmunkaidoben menj vissza? En most kezdtem, heti 2 napot dolgozom, 8 oraban, addig parom vigyaz a babara (10 honapos), aki elcserelte a muszakjat hogy igazodjon az enyemhez. Itt nalunk kotelesek reszmunkaidoben is visszavenni. Igy megkapom azt a penzt, amit a gyes alatt + nem kell idegenekre biznom a picit.
Gondolkodjatok el rajta. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!