Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Odadanàd a babàd...

Odadanàd a babàdat egy évre édesanyàdnak?

Figyelt kérdés

Ha a babàd pàr honapos lenne,és külföldön élsz,hazavinnéd a gyerekedet egy évre ödesanyàdnak,hogy tudj dolgozni?

Semmi leszolàst nem kérek,nem arrol van szo hogy eldobom a babàmat,nem ilyen jelleggel kérdezem.

A babàm nagyon a szivemhez nött.

Nagyon nehéz döntés elött àllok,édesanyàmnak feldobtam az ötletet,most ö teljesen bele élte magàt,én meg nagyon nem tuudom mit tegyek...

2009. aug. 15. 17:37
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy adnám.Más is nevel gyereket aki külföldön él.Próbáld megoldani ugy hogy külföldi bölcsőbe beadod vagy esetleg ha megtudod oldani otthon maradsz vele és csinálsz valai otthoni munkát.

Ahogy én elképzelem a helyzetet kint dolgozol külföldön a férjeddel.Szültél egy gyereket de haza hoznád a szüleidnek hogy tudj dolgozni mintha meg sem szülted volna .

Vállald fel vagy nem lehetne hogy anyukád megy ki külföldre lakni egy időre és akkor lenne ki vigyáz a gyerekre te meg tudsz dolgozni de mégis a baba mellet vagy .Életed legnagyobb hibája lenne ha haza hozod a gyereket hogy tud élni a megszokott berendezett életed.Gondolom fiatal vagy és a babát sem terveztétek csak jött.Én biztos hogy kint nevelném sokkal nagyobb jövöje lehet ilyenkor 2 nyelvet simán megtud tanulni.

Én fenőt koromban szeretnék külföldön élni és ott gyereket vállalni aki már külföldi állampolgár lenne igy jobb életet tudnék neki biztositani angliában vagy németországban.Magyarországot is ismerné a nagyszülök miatt 2 nyelven tanitanám.

2009. aug. 15. 18:02
 12/58 A kérdező kommentje:

huuu Akkor tisztàzom mégegyszer!

Gyereket szültem,mert akartam!

De idöközben ràjöttem hogy kevés a pénz,nekem is bekéne àllni dolgozni(elötte nem dolgoztam)

a baba tervezett volt!

Nem teszek ugy mintha nem szültem volna meg,ne irjatok ilyet,màr jjeleztem.

És AZT IS JELEZTEM HOGY NEM AKAROK LEMONDANI ROLA,DE ANYÀM AZT HISZI,A NÖVÉREM MEG ALÀ TETTE A LOVAT,ÖS VÀRJÀK A BABÀT,HOLOTT CSAK AZT MONDTAM MI LENNE HA.

idöközben azt is irtam,nem adom oda a baàt,de a kérdésem:hogyan magyaràzzam meg szegény egyedül élö anyàmnak,hogy ne örüljön mert ez csak egy hirtelen feljött gondolat volt,amit magam se hittem,hogy komolyan vesz...

2009. aug. 15. 18:09
 13/58 anonim ***** válasza:
94%
El tudok képzelni olyan helyzetet, hogy igen.
2009. aug. 15. 18:14
 14/58 anonim ***** válasza:
58%
Jó de azért nem kéne lepontozni összevissza azért mert nem azt a választ kaptad amit hallani akartál.Amugymeg én támogatlak hogy ne monj le a babárol hanem neveld fel .Erre te felkapod a vizet és lepontozol .Röhejj..ezért utálok ide irnisegiteni mert h a valakink nem egyezika Magán véleménye akkor lepontozzák.Gratulálok.
2009. aug. 15. 18:15
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, van 3 pici tesócskám. 7 hónapos korban majdott tanul meg járnii, szavakat mondani, puszit adni, stb stb. :)

Nem szabad! (:

Hogy hogyan?? Tök egyszerűen.. "Figyelj Anya,ne haragudj de átgondoltam tisztán ezt a dolgot és arra jutottam, hogy velünk marad a Pici. Majd megyünk látogatóba, meg ti is jöttök majd. De te is jól tudod, hogy a szülőkre nagyobb szüksége van! " (:

2009. aug. 15. 18:17
 16/58 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy én pontoztalak le?

Mire pontozni akartam,màr ki volt irva:

Ez a vàlasz 0 szàzalékban hasznos.

Miböl gondoltad hogy itt csak én pontozhatok?

Megàll az esezm.

Ha meg te azon ràgodsz hogy ki pontoz fel-le és nem a vàlaszadàsra,akkor feleslegesen vagy itt ezen az oldalon.

Többieknek nagyon köszönlöm a vàlaszokat,ja és ettöl függetlenül neked is...

2009. aug. 15. 18:18
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen ne add oda, mert 1 év múlva fogalma sem lesz róla, ki vagy te. Nem úgy lesz nevelve, ahogy te akartad és elképzelted.

11 hós a babám, én is külföldön élek 2 havonta járok haza kb, de mindig elfelejti ki a nagyanyja például, egyszer hosszabb ideig otthon voltam és az apját is teljesen elfelejtette. Én emiatt nem adnám. Szüksége van rád.

Anyukád meg megérti, "csak" nagymama, tiéd a döntés. A bölcsi annyiból jobb, hogy minden nap találkoztok.

2009. aug. 15. 18:19
 18/58 A kérdező kommentje:

Akinek 3 testvére van!

Nagyon egyértelmüen leirtad a kérdésemre a vàlaszt!

Köszönöm

2009. aug. 15. 18:20
 19/58 anonim ***** válasza:
91%
Az valóban nem rossz ötlet,hogy anyukádat kiviszitek és ő lenne a babával amíg te dolgozol.Mondjuk ez elég nehéz ha az anyukád idősebb ők nem igazán szeretnek lakást megszokott életet változtatni.Mond meg anyukádnak,hogy ne haragudjon de csak hirtelen jött ötlet volt amit nem gondoltál át.Beszélhetnél tesóddal is,hogy segítsen neked ebben és ne adja a lovat anyukád alá.Lehet,hogy egy kis ideig szomorkodni fog de be fogja látni,hogy jól döntöttél hisz annak idején téged sem adott volna oda az anyukájának.Hivatkozz erre.Azért élte bele magát ennyire mert külföldön éltek és csak ritkán látja az unokáját.Nem lesz gond csak légy vele őszinte.
 20/58 Kankalin ***** válasza:
100%

Kedves Édesanyám, köszönöm, hogy felajánlottad a lehetőséget, de nem tudom megtenni. Látni akarom ahogyan cseperedik, hallani ahogy gagyarászik, nekem ez fontos. Ilyen nagy távolságból, bár tudom, hogy Nálad jobb helyen nem is lehetne, nagyon nehéz lenne bármiféle kapcsolattartás vele. Tudom, hogy ez a döntésem most rosszul esik neked, de tudom azt is, hogy megérted, hiszen te is felneveltél engem, bármi nehézség is jött az életedben mindig megoldottad. Ez a példa lebeg most előttem, erre tanítottál.

Blablabla...

1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!