Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Odadanàd a babàd...

Odadanàd a babàdat egy évre édesanyàdnak?

Figyelt kérdés

Ha a babàd pàr honapos lenne,és külföldön élsz,hazavinnéd a gyerekedet egy évre ödesanyàdnak,hogy tudj dolgozni?

Semmi leszolàst nem kérek,nem arrol van szo hogy eldobom a babàmat,nem ilyen jelleggel kérdezem.

A babàm nagyon a szivemhez nött.

Nagyon nehéz döntés elött àllok,édesanyàmnak feldobtam az ötletet,most ö teljesen bele élte magàt,én meg nagyon nem tuudom mit tegyek...

2009. aug. 15. 17:37
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen megmondod, hogy csak egy gyors ötlet volt, nem kellett volna mondanod, ennyi. maradjon együtt a család. (te,gyerek, apa)
2009. aug. 15. 18:36
 32/58 anonim ***** válasza:
89%

Szia!Már kaptál több választ is,én csak a saját érzéseimet írom le,mit tennék.Biztosan képtelen lennék ilyen hosszú időt az életkém nélkül tölteni!Ebben teljesen biztos vagyok,hiszen pár óra távollét után is majd' megőrülök,hogy láthassam!

Édesanyád is biztosan megérti majd,hogy nem gondoltad te azt olyan véresen komolyan és belátja,hogy a kicsidnek melletted van a helye,mindegy mi történik .

Talán nagyon beleélte magát a hirtelen jött ötletbe és kicsit később ennek ellenére "lehűti" magát és minden megy a régi kerékvágásban.

2009. aug. 15. 18:38
 33/58 anonim ***** válasza:
51%

Tudod mit?? Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy először kigúvadt a szemem amikor elovastam ezt a 3röpke oldalt,majd elkezdett potyogni a könnyem. EZT MÉGIS HOGY GONDOLOD??

Ezen nem most kéne elgondolkodni,jóóóval később. Majd ha nagyobb lesz. Hát viccelsz? Most fog olyanokat csinálni,hogy a falat fogod kaparni sírva,amikor majd anyukád föl fog hívni,hogy ezt és ezt csinálta ma és te nem láthattad.

És abba belegondoltál már,hogy bizony el fog felejteni?????? Nem viccelek! Ilyen picik,2 hét alatt elfelejtik az arcokat. Na meg az illatodat és a hangodat is,ha nem hallja rendszeresen!

Azért a pénz nem minden! Nem kellene bármi áron,FŐLEG NEM ÍGY!

Ébredj már fel! Basza meg! (ha már kigondoltam...)

34/58 A kérdező kommentje:

Hàt édesanyàmra biznàm,nem tudom,mi lenne.

Rég volt a kezében pici baba.pontosabban 25 éve.

Azota sokmindent elfelejthetett.

Ràadàsul az éjszakàzäst sem tudom,hogy birnà.

Vagy ha a gyerek sirna,birnà egy féll napon keresztül dédelgetni...

Tudnà-e helyesen hozzàtàplàlni.

Vagy rendesen idöjàràsnak megfelelöen felöltöztetné-e.

A tàpszert jol betudnà-e késziteni.

Képes lenne.e forralni a vizet minden nap,kifözni a cumit naponta.

Sok dolog van ami meghàtràltatott.

Ràadàsul a pici velem alszik egy àgyban,igy szokta meg.

Meg hàt én tudom hogy mikor mi a baja.

És ha làzas, vagy beteg,anyu nem venné észre?Vagy leht hàzilag akarnà gyogyitani?

Igen ezek mind fontos kérdések...

35/58 A kérdező kommentje:

18. 38-as jol levagy maradva.

Ébredj fel te!

2009. aug. 15. 18:40
 36/58 anonim ***** válasza:
87%
18:38-as vagyok! itt van millió kérédésed,nem kérdés..it nem pár órára hanynád itt a picit,hosszú hónapokra!
2009. aug. 15. 18:40
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen nincs mit magyarázni anyukádnak.

Ti is voltatok kicsik,Ő is anya.

Mit kellene azon magyarázni,hogy 1 évre nem lehet egy ilyen kisbabát odaadni senkinek,még az édesanyádnak sem,akkor sem ha jó kezekben lenne.Erre már valószínű Ő is rájött,hogy csak egy hirtelen ötlet volt,ami nem megvalósítható.Én egy napig nem bírnám ki a babáim nélkül nem 1 évig.Ha nagyobb lenne az más,de én még a tizenévest sem engedném el 1 évre.

2009. aug. 15. 18:45
 38/58 anonim ***** válasza:
91%
18:38-as nem kell ebből ekkora drámát csinálni nem gondolod? Megmondta, hogy nem fogja odadni az anyukájának, nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Ha meg mégis meggondolja magát és a mamára bízza egy évre, akkor is az ő dolga az ő döntése, amihez neked semmi közöd. Az ítélkezés meg nem a Te feladatod! DE AMÚGY MEGMONDTA H NEM ADJA ODA A GYEREKET A MAMÁNAK!
2009. aug. 15. 18:46
 39/58 A kérdező kommentje:
Én sem engedem el,most biztos hogy nem,remélem megérti,csak nehéz lesz elmagyaràzni....
2009. aug. 15. 18:47
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

ebben az esetben ne add oda,anyukádnak megmondod egyszerűen,hogy csak felvetés volt,egy esetleges lehetőség,de nem ez lesz a megoldás.majd megbékél.ha veszélyeztetve lennétek,kilátástalan lenne a helyzet,az más...de itt nem erről van szó.keress egy jő bölcsit,esetleg olyat ahonnan ebéd után már haza lehet vinni,és olyan munkát keress ami esetleg részmunkaidős,nem tudom melyik országban vagy,de minden esetre külföldön sokkal támogatott a részmunkaidő mint magyarországon.

a szülei mellett a helye,csak akkor"nem"ha minden kötél szakad!én soha nem voltam távolabb a gyerekeimtől 1 hétnél tovább,pedig már nagyok.Most is nagyon hiányoznak,és csak kedden jönnek:-((((még iszonyt soká)

2009. aug. 15. 18:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!