Odadanàd a babàdat egy évre édesanyàdnak?
Ha a babàd pàr honapos lenne,és külföldön élsz,hazavinnéd a gyerekedet egy évre ödesanyàdnak,hogy tudj dolgozni?
Semmi leszolàst nem kérek,nem arrol van szo hogy eldobom a babàmat,nem ilyen jelleggel kérdezem.
A babàm nagyon a szivemhez nött.
Nagyon nehéz döntés elött àllok,édesanyàmnak feldobtam az ötletet,most ö teljesen bele élte magàt,én meg nagyon nem tuudom mit tegyek...
Hàt igen,ez az ha elfelejtené ki vagyok,összeroskadnék.
Csak csodàlkozom hogy a növérem miért biztat hogy hazaadjam,hiàba mondom ezért meg azért,mindig kitalàl rà valamit,csak küldjem haza a picit...
Hu,en aterzem a problemadat,szinte ugyanebbe a problemaval kuszkodok.
Mi ugy oldottuk meg h most haza megyek par honapra a szuleimhez a kicsivel(sajnos addig a ferjemmel kulon leszunk) a szuleim kibabazzak magukat aztan vissza jovunk es amikor olyan 1 eves lesz akkor elmegyek en is dolgozni es sajnos valoszinu bolcsibe kell adnom,de en probalok olyan munkat nezni h csak fel napot legyen bolcsibe.Mar elore faj a szivem ettol de nekunk is nagyon kell a penz.
Ja es mi is terveztuk a babat csak valahogy egy gazdasagi valsagra nem szamitottunk foleg h itt kulfoldon is ilyen nagy hatasa lesz.
Anyukadnak meg sajnos oszinten meg kell mondanod.Hidd el megfogja erteni mert o is edesanya.Tudja milyen erzes lenne ez neked.Ha tudtok menjetek most haza par hetre h edesanyad kibabazhassa magat.
Elottem ironak uzenem:Ha Nemet orszagba vagy Angliaba szuletik a gyereked akkor NEM lesz allampolgar.
De az en fiam Kanadaba szuletett es O automatikusan megkapta a kanadai allampolgarsagot.
Ugy h nem minden orszagra igaz ez.
Nővérednek van gyereke?
Ha nincs, akkor azért nincs fogalma, miről beszél.
Ha van, akkor pedig csak ámulok.
Á, Anyukád meg fogja érteni, meggondoltad magad, Ugyanezt mondd neki, amit leírtál, csak kicsúszott a szádon és utána gondoltál bele.
"El tudok képzelni olyan helyzetet, hogy igen."
Bocsi, tömören a kérdésre válaszoltam.
Nem olvastam végig a válaszokat, kommenteket, de a kérdéskifejésed alapján azt mondom, hogy neked kell eldönteni:
- olyan munkát tudsz elvállalni azzal, hogy odaadod a kicsit a "rontóba" (tréfásan a nagyizást rontónak is szokták mondani, mivel a nagyik engedékenyebbek és úgymond "rontják" a gyereket :) ,amivel egzisztenciát teremtesz a kicsinek is?
- ha nem is teremtesz egzisztenciát, de előbbre viszi a helyzeteteket, ha nagyinál lesz egy évig?
- mindehhez a nagyi örömmel ajánlkozik?
- minderre a nagyi alkalmas is?
Akkor add!
Szerintem ne félj. A tied marad úgy is. És mindettől még teljesen jó anya-gyerek kapcsolat lesz köztetek, ha egy év utántól a "tied".
Pótolhatatlan anya-gyermek kapcsolat, ha a te kebleden szuszog, ha a te kezedben büfizik..., ha neked bömböli el, hogy jön a foga... Pótolhatatlan élmény, ha te látod először felállni, ha neked szólal meg először, stb. de van
egy régi magyar mondás: a szükség nagy úr.
Igen arra is gondoltam,hogy haza megyek pàr honapra babàval,de ugye oda is kell a pénz:tàpszer,pelenka stb.És ugye a pärom dolgozik egyedül,igy is rengeteg kiadäsunk van,ha hazamennék,akkor még többe kerülne...
Monndtam,hogy költözzön hozzäm ki,akkor aztàn nem bànnàm,ha éjjel nappal babàzna,na de neki meg ez nem egyszerü,nem szivesen vàlik meg a hàzàtol stb.
Nem,a növéremnek nincs gyereke,szoval ez is benne lehet a pakliban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!