Egy anyának ne legyen szexkapcsolata? Rossz példát, nem e megfelelő kapcsolatformát közvetítem ezáltal feléjük?
Te kérdezted, szerintem és még sok válaszoló szerint ez helytelen és nem viselkedsz példát mutató anyaként.
Nem hiszem el, hogy ennyire nem bírod szex nélkül. Azért legalább védekezz, ha már ennyire nem bírsz az ösztöneiddel.
Én kérdeztem és nem is arról van szó, hogy nem bírom a kritikát. Csak már leírtam korábban is hogy nem konkrétan úgy ültem le velük beszélgetni, hogy "szeretkezni járok egy bácsihoz", mivel nem is csak ez történik. Mégis továbbra is ez a téma. Lehet túl őszinte vagyok hozzájuk, de én így látom jónak, és még eddig jól működik is.
A második részét szintén nem magyarázom. Legyen. Vállalom, eljutottam oda, hogy most már szükségem van egy kis gyengédségre, szerintem ez beletartozik egy normális, egészséges létbe.
Kérdező, a válaszaid szimpatikusak, mert őszintén bevallod a gyengeségeidet. Mert valljuk be, a könnyebb, kényelmesebb megoldást választottad. Én is voltam 7(!) évig magányos, tudom miről írsz.
Már csak az a kérdés, mit akarsz ezzel a kapcsolattal? Meddig tervezed, azaz tervezed-e a végét? Akarsz-e egyáltalán igazi felvállalós kapcsolatot belátható időn belül? Bevállalsz-e egy olyat, ahol szintén elvesztheted a másikat (nem biztos, hogy meghal, de lehet, elhagy), vagy ezt a fájdalmat kerülni igyekszel ezután?
24-es! Köszi a válaszodat :)
25-ös! Persze, hogy ezt csinálom, bár nem csak az elvesztésről van szó. De most még így jó, valóban egyszerűbb minden.
Nem tudom mikor lesz vége ennek a kapcsolatnak, ha valamelyikünk megunja. Vagy esetleg ő is találhat mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!