Egy anyának ne legyen szexkapcsolata? Rossz példát, nem e megfelelő kapcsolatformát közvetítem ezáltal feléjük?
Én elítéllek, jobban mondva nem helyeslem a dolgot. És ehhez semmi köze, hogy anya vagy vagy sem.
Szerintem egy embernek vagy legyen normális kapcsolata, vagy semmi. PLáne nem egy ilyen állandó csak szexpartner. Természetesen férfiakra is vonatkozik, mielőtt egy harcias amazon letámad, hogy bezzeg ha férfi lenne bla bla. De valaki így gondolkodik, valaki úgy. Csináld úgy, ahogy jónak látod.
Az én értékrendembe nem fér bele, de sok emberébe igen.
25f
És mégis hogy találtad ezt a kamasz,felsős fiaidnak??
"Csak kúrni járok hozzá,de egyébként nem szeretem. A szívem csak apátoké. "?!
Anyánk 15 évig volt egyedül, de eszébe nem jutott eljárni valakihez a szex miatt, mert elfoglalta magát mással, amíg nem jött olyan, akit szeretne is.
Szóval szerintem ez csak annak függvénye, hogy milyen az alapjellemed. És nekem lesülne a bőr a képemről, ha a gyerekeim tudnák, hogy eljárok egy pasihoz d*gni.
Mint már írtam magyarázkodni nem fogok. Majdnem négy évet voltam egyedül, addig én sem tudtam volna ránézni sem másra, de valahogy kialakult ez a kapcsolat. Most jó így. Aztán hogy mit hoz a jövő nem tudom. Még most nem tudom elképzelni hogy újra szeressek igazán valakit, de mivel ezt sem tudtam ami most van, így lehet még egy normális kapcsolat is várat magára.
A fiúkkal normálisan beszéltem meg, nem a szex részét kiemelve. De egy 10+ éves gyerek már nem olyan kicsi, mindig minden témáról nyíltan beszéltem velük. Csak nevelés, szokás kérdése, mit lehet megbeszélni egy szülő-gyerek kapcsolatban.
Az hogy papíron nős engem nem zavar, mert tényleg nem rondítok bele semmi. Másképp nem is mennék bele természetesen. Ezt is elmagyaráztam nekik. Bár értem hogy jobb lenne, ha jogilag is facér lenne, de ez van. Nem úgy alakult ki, hogy hirdetést adtam fel, most sem fogok kilépni és keresni egy "másikat" mert nem így működik. A szexnél tényleg sokkal több az ami közöttünk van, csak nem szerelem, hanem barátság (extrákkal)
Nem írom le még egyszer sem azt, hogy nem konkrétan a szex részét teregettem ki, bár egy 7. és 8. osztályos gyerek hidd el tisztában van a dolgokkal. Sőt, 14-15 évesek nemi életet élnek. Inkább vagyok velük én is őszinte, minthogy ők ne legyenek velem. Így elég az amit hallok tőlük mit csinálnak a barátaik, pedáns családi háttérrel a hátuk mögött.
Arról, hogy milyen házasság is valójában ez is írtam már, évek óta nem laknak egy házban sem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!