Egy anyának ne legyen szexkapcsolata? Rossz példát, nem e megfelelő kapcsolatformát közvetítem ezáltal feléjük?
lehet, hogy megérteni megértik, de könnyen elveszíthetik majd a bizalmukat a kapcsolatban, lehet, hogy magában a szerelemben nem fognak hinni. Persze a szerelmet látnák, akkor is lehet, hogy szexcentrikusak lennének utána, és így is lehet, hogy majd szerelemből lesznek együtt valakivel. Ez igazából nem ANNYIRA befolyásoló tényező. Csak hát én azt láttam, hogy például a szüleim, nővérem, ismerőseim házassága megromlott, és valahol legbelül úgy érzem, hogy az összes megromlik. Pedig ellenpélda is lenne rá.
Szóval igen, befolyásolhatod ezzel a gyerekeid életszemléletét. Már elég nagyon hogy megértsék, de a gondolkodásukat befolyásolhatja ettől függetlenül.
Igazából azt sem tudom, hogy mi mást tehetnél. Egészségesebb lenne persze, ha igazi kapcsolatot látnának, és csak az elején zavarná őket az idegen férfi, de ez a te döntésed
Ha igényed van rá, akkor minek foglalkozni másokkal?
Sajnálom a férjedet, sajanálom, hogy egyedül maradtál idő előtt!
Két kamasz fiúnak azért jobb lenne egy apaminta, bár ha a "régi" apát szerették, akkor nem kellene nekik egy "új", csak nagyobb port kavarna, lehet, hogy el sem fogadnák.
Ha neked megfelel ez a fajta kapcsolat, akkor senkinek semmi köze hozzá. A fiaid pedig már tudják, hogy nem a gólya hozta őket és nagyon tévedsz, ha - még csak zárójelben is, de - kiskamasznak tartod őket. A mostani 13-14 évesek már nagyon sokat tudnak. Lehet, hogy nekik is biztonságot jelent ez a fajta kapcsolat, mert nem kell attól tartani, hogy a párod az apukájuk akar lenni. Ők már nehezen fogadnák el, ha valaki beköltözne hozzátok és betársulna a nevelésükbe. Ami pedig a példamutatást illeti, a fiúknak is jobb egy ilyen jellegű kiegyensúlyozott kapcsolat mint egy pótapuka, aki saját ízlése szerint akarja átalakítani az életüket. Szerintem ők hálásak azért, mert senkit ne hozol a nyakukba.
Ha az én lányom kerülne ilyen helyzetbe, neki is ugyanezt a tanácsot adnám és nem őrjíteném meg a lányomat, mert szerintem többet ártanék vele a saját idegeimnek, mint amit használnék a lányomnak ill. az ő "jóhírének". Üdv. egy 67 éves nagymama.
Én férfiként veled értek egyet,egyáltalán nem kell szégyellned és magyarázkodnod senkinek.
Ha más lenne a Te helyedbe akkor Ő is másképpen gondolkodna.
Teljesen normális az,hogy egy egyedülálló hölgy vágyik a testi kapcsolatra,a gyerekek is meg fogják érteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!