Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is az jön le, hogy nem...

Nektek is az jön le, hogy nem bízok a férjemben?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok, én most végeztem nyáron az egyetemen és azóta dolgozok teljes állásban annál a cégnél, ahol már egyetem alatt is.

Szeretnénk gyereket, de addig nem amíg én csak gyes-re vagyok jogosult. Már több helyről visszahallottam hogy valami gond lehet a házasságunkkal, ha ennyire nem bízok a férjemben.

Sajnos realista vagyok, bármennyire is szeretem látom magam körül hogy sok pasi lelép a gyerek születése után. Meg aztán más is történhet vele, betegség, munkanélküliség stb. Nem merjük bevállalni a gyereket a gyesre, ez van.

Szerintetek is ez annak a jele hogy nem bízok a férjemben?

2012. nov. 15. 14:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20: itthon nincs elég bölcsöde.

A nagyszülők mind dolgoznak.

És ha már elég jelentős összeget beteszek az államkasszába nem hiszem hogy bűn lenne valamennyit visszakapni. A gyed nem segély, nem alanyi jogon jár.

2012. nov. 15. 16:23
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek semmi köze a férjedhez. Egy normális ember nem szül gyesre gyereket. Egy intelligens nő gondolkodására vall ez. Ezért végeztél egyetemet nem? Én is épp így tettem. A férjemben pedig maximálisan megbízom. Ez két külön dolog.
2012. nov. 15. 16:48
 23/25 anonim ***** válasza:
15%
Egy kicsit szerintem már elment a téma abba az irányba, hogy GYES-re ki szülne, meg ki nem. Ha jól értem, akkor az apuka is jelen van a történetben, fizetéssel! Miért beszéltek rögtön a jövőről, ami lehet, hogy be sem következik???
2012. nov. 15. 16:59
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
Az életben nem bízol. A kormányban, a cégekben, ámblokk az életben és ez jó dolog is. Ez egészséges mérték. No para.
2012. nov. 15. 18:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális a gondolkodásod.

Most nem az, hogy nem bízol a férjedben, de benne van a pakliban X év ismerettség, kapcsolat, házasság satöbbi után, hogy a másik megkergül, idióta barom lesz és lelép.

Szomszéd férfi is kivágta az élettársát a semmibe (15 év után kb, pedig álompár voltak), mivel már csak a nő él egyedül, semmi rokon, akármi, szóval marha jól járt... mindig fel kell készülni a legrosszabbra, még ha az sértő is valahol a másiknak...

2012. nov. 17. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!