Nektek is az jön le, hogy nem bízok a férjemben?
2 éve vagyunk házasok, én most végeztem nyáron az egyetemen és azóta dolgozok teljes állásban annál a cégnél, ahol már egyetem alatt is.
Szeretnénk gyereket, de addig nem amíg én csak gyes-re vagyok jogosult. Már több helyről visszahallottam hogy valami gond lehet a házasságunkkal, ha ennyire nem bízok a férjemben.
Sajnos realista vagyok, bármennyire is szeretem látom magam körül hogy sok pasi lelép a gyerek születése után. Meg aztán más is történhet vele, betegség, munkanélküliség stb. Nem merjük bevállalni a gyereket a gyesre, ez van.
Szerintetek is ez annak a jele hogy nem bízok a férjemben?
20: itthon nincs elég bölcsöde.
A nagyszülők mind dolgoznak.
És ha már elég jelentős összeget beteszek az államkasszába nem hiszem hogy bűn lenne valamennyit visszakapni. A gyed nem segély, nem alanyi jogon jár.
Szerintem teljesen normális a gondolkodásod.
Most nem az, hogy nem bízol a férjedben, de benne van a pakliban X év ismerettség, kapcsolat, házasság satöbbi után, hogy a másik megkergül, idióta barom lesz és lelép.
Szomszéd férfi is kivágta az élettársát a semmibe (15 év után kb, pedig álompár voltak), mivel már csak a nő él egyedül, semmi rokon, akármi, szóval marha jól járt... mindig fel kell készülni a legrosszabbra, még ha az sértő is valahol a másiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!