Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg magam,...

Hogyan győzzem meg magam, hogy a bízhatok a férjemben?

Figyelt kérdés

Még egyetem alatt volt egy nagy szerelme, se szakítottak. Majd jött a csajozós korszak aztán én. Most már mi: van egy fiúnk.

Most felbukkant a régi nagy szerelem. Mindenben jobb nálam: csinos, erős szexuális kisugárzása van, nem szült még, jó állása és fizetése van, férjem szerint mindig vidám, mosolygós. Megvan a közös téma is, mindketten mérnökök.

A barátnőim szerint engem is elért a frissen szült nők féltékenysége, és talán igazuk is van.

Nincs rajtam plusz kiló, sminkelek szinte minden nap, járok fodrászhoz és kozmetikushoz. Van időnk egymásra is, a fiunk átalussza az éjszakát. De mégis bennem van a félsz.

Hogyan tegyem túl magam ezen?

2012. ápr. 14. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bukkant fel,most ők találkozgatnak is néha,vagy hogy van ez?
2012. ápr. 14. 22:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, bocsánat :-)

A férjem 2hetente össszejár az egyetemi haverjaival. Ehhez a csapathoz csatlakozott a lány.

2012. ápr. 14. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 hetente találkoznak 1-et főleg egy nagyobb társaság akkor semmi gond nincs vele, szerintem.
2012. ápr. 14. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Bízzál magadban. Ne foglalkozz ilyen nőügyekkel. A férjed majd visszajön, mert te vagy a legjobb. Ebben bízzál. Ha féltékeny vagy, akkor nagyon lealacsonyodsz magad előtt is, meg a férjed előtt is, de még a kisbaba érzelmeiben is. Most csak a gyerekeddel foglalkozz. Ha nyugtalan, féltékeny, stb. vagy, a pici baba megérzi, és szeretethiányos lesz ő is, meg te is. Hagyd most a férjedet,nehéz neki még elválni a bohémok világától, és tudod, ő nem éli át olyan mélyen az anyaságot, az élet adását, mint te. Maradj magabiztos, és csak szeresd a babát is meg az apukáját is, de ne korlátozd.
2012. ápr. 14. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen ne idegesítsd magad.Biztos van a férjednek annyi esze,hogy nem borítaná fel a családot egy régi szerelemért.Mondjuk ha áradozik róla,vagy szépeket magyaráz,az bunkóság.Nálam eddig akárki szóba hozta az exét,megmondtam hogy még egy mondat erejéig se vagyok rá kíváncsi.
2012. ápr. 15. 02:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, az ilyen régi szerelmekkel sajnos tényleg vigyázni kell. De te, mint kívülálló (mármint ebben a helyzetben) sokat nem tudsz tenni. A féltékenység valóban rossz tanácsadó, és teljesen felesleges, hiszen ha netán tetszik még a férjednek a nő, akkor sem tudsz ez ellen mit tenni.

Mit tudsz a szakításuk okáról? tudod, ha akkor úgy szakítottak, hogy a férjed kiszeretett a csajból, akkor nincs mitől tartani egyáltalán. Gond akkor lehet, ha a nő megcsalta, és mást választott, vagy elköltözött külföldre és faképnél hagyta a párodat, vagy hasonlók. Tehát amikor nem a férjed döntött úgy szabad akaratából hogy véget vet a kapcsolatnak.

Ezekre a haveri összejövetelekre nem szoktak "kívülállók" is menni? férj- feleség, barát... mert egyszer elmehetnél, és akkor talán meglátsz valamit, hogy valóban van-e okod a féltékenységre vagy nincs. Önmagában az, hogy te szépnek látod a nőt, meg sikeresnek meg stb. egyáltalán nem számít. Az számít a férjed hogy viszonyul hozzá. Azért drukkolok hogy tényleg már lejárt lemez legyen a csaj.

33/N

2012. ápr. 15. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Bemutata már neked ezeken az összejöveteleken vagy honnan veszed ezt az erős szexuális kisugárzást? Szerintem ha félsz nyugodtan kisérd el egy ilyenre s ot tláthatot hogy viselkednek egymással. Lehet a lány most másra hajt a csapatból vagy van neki valakije kitudja.

Nyugizz, amíg nem tünedezik el órákra, nicsenek gyanús telefonok, smse, veled is ugyanannyit törődik addig csak védtelennek érzed a helyzeted normális s nincs más.

Legyen önbizalmad, ne úgy nézd, hogy szebb vagy jobb mert nem szült! Te a férjed szemébe pont azért vagy nála is szebb mert téged SZERET s mert te NEKI szültél egy közös gyermeket!

2012. ápr. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!