Hogyan kéne reagálnom? Mit tennétek? Bízhatok benne? Félek
1hónapja járunk a barátommal.
és tegnap bejelölte közösségi oldalon az ex csaja, és sms-t is irogat neki a csaj.
nekem az eddigi kapcsolataimban mindig az ex volt a baj, megcsaltak régen vagy visszamentek hozzá.
ezért félek, hogy mostis ez lesz.
a barátom elmesélte hogy mit irt neki a csaj és hogy bejelölte de nem igazolt vissza neki.
de kezdek belezúgni a srácba, nem akarom elveszíteni és nemtudom félek.... aztmondta nem hagyja hogy közénk álljon a lány, mert fontos vagyok neki és fontos a kettőnk kapcsolata, és majd leállítja a csajt, ha nem áll le. de az sms.ére nem válaszolt. és kéri hogy bízzak benne, nem lesz baj!
de félek :(
ez most valahogy annyira nem hiányzott:(
irta a kiscsaj hogy megbánta amit tett, békülni akar, és furdalja a lelkiismeret. (megcsalta a pasimat, és hazudott neki.) 1évig jártak, a csaj 17. én 19 vagyok a barátom 20.
bízz benne.
amúgy a férfiak nem egykönnyen bocsájtják meg, ha megcsalják őtek. Nem fog visszamenni hozzá. Nyugi.
Szia!
Szerintem ne aggódj és tényleg bízz a barátodba!:) Ha érdekelné még az ex, akkor nem is szólt volna neked és nem is mutatta volna meg az sms-t. Nem reagált rá, ami azt mutatja hogy nem kíván foglalkozni vele.
a facebook egy ismerősöket nyílvántartó adatbázis.
az exét nyílván ismeri az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!