Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek nem bizok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nem bizok meg a férjemben hazudik titkol valamit, nyomoztasak utána vagy mit tegyek várjak amig be vallja magátol?

Figyelt kérdés
Már probáltam le ülni vele és megbeszélni de ki tér a válaszoktol szoval semmi értelme.Ugy érzem h van valakije de ezt ő sosem valaná be mert akkor válásra kerülne a dolog és ragaszkodik a gyerekeihez nem lenne hétvégi Apuka.Adjatok tanácsot légyszi mit tegyek?
2009. okt. 24. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bizol benne, akkor minek élsz vele?
2009. okt. 24. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:

ültesd le határozottan,és ne hagyd mellé beszélni!

Jogod van tudni az igazságot,nem csak az Ő életéről van szó,nem lehet ennyire önző.Olyan nincs,hogy a férjem kitérjen a válasz elől ha kérdezem valamiről!!Mondd meg neki egyértelműen,hogy úgy érzed megváltozott Ő is,és a kapcsolatotok is,és ez neked nem tetszik.Öntsetek tiszta vizet a pohárba.Lehet,hogy nem is megcsalásról van szó,nem tudhatod.Egy mindent tisztázó beszélgetés megoldhat sokmindent.Bizonytalanságban,őrlődve nem lehet élni.Ha nem akar hétvégi apuka lenni,akkor tegyétek rendbe a házasságotokat.Ez a hallgatás semmi képen nem tisztességes.Ha viszont szeretője van,akkor nem számít Ő mit akar,ő választotta ezt a tisztességtelen utat.

2009. okt. 24. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:

csatlakozom az elsőhöz, ha már ennyire rossz a kapcsolat, akkor minek erőltetni? ebben felnevelni egy gyereket?

Nem kell hétvégi apukának lenni a válás után, Meg lehet oldani, illetve gy fogalmazok ezt meg lehet oldani, a ti kapcsolatotokat nem nagyon. Nem véletlenül tér ki a válsz elől.

2009. okt. 24. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Válj el. De nem feltétlen a férjed okán. Lehet, hogy a hiba inkább benned van.

Aki "megoldást lát" a nyomoztatásban, az nem hiszem, hogy az adott személlyel már képes bármiféle normális kapcsolatra. Hagyd élni a férjed és te is próbálj meg új életet kezdeni. Ennek így semmi értelme.

Lehet, hogy nincs is semmi a háttérben, csak te belebeszélted, és ezzel megmérgezted a kapcsolatot.

2009. okt. 24. 15:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönőm a válaszokkat de szeretném ha tudnátok h miért is nem bizok meg benne 8 éve vagyunk egyűt és nagyon sok mindent átéltűnk már mindig mindent meg tudtunk beszélni de most nagyon eltávolodtunk egymástol mindg későn jár haza már szexelni sem akar velem alig beszél hozzám csak ha muszály én nagyon szeretem a férjem ahogy eddig is de nem hiszem h meg tud változni valaki ok nélkűl.
2009. okt. 24. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért nem válsz el? Ezt átélni gyerekként a legrosszabb.
2009. okt. 24. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek szeretősdire vallanak. Ültesd le, és mond el neki, hogy te már nem karsz így élni, és pont. Teljesen mindegy, hogy van-e valakije vagy nincs, ha neked ez rossz, de ő változtatni nem aakr, akkor marad a válás.
2009. okt. 24. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Bizonyíték nélkül csúnya dolog vádaskodni. Amennyiben a gyanú fennáll, és ezáltal a bizalmad csökken arra a legjobb megoldás a kommunikáció. Mást nem tehetsz.
2009. okt. 25. 17:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönőm a válaszokkat!Ma végre sikerűlt beszélnűnk összeszedtem a bátorságommat és rá kérdeztem h van-e valakije orákig beszéltünk mire rájöttem h alaptalanul vádoltam meg(ezért szégyelem is magam)csak értűnk él sokkat dolgozik és fáradt ideges mire haza ér enyi az egész és mostantol többet foglalkozik majd velűnk h el kerljűk a félreértésekket és gyakrabban fogunk beszélni is.Most már tudom h mindent meg lehet beszélni.
2009. okt. 25. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen szépen tisztázódott a helyzet, akkor viszont te is figyelj, hogy ne essetek vissza ebbe a hibába, és ne felejtsetek el beszélgetni egymással a gondokról meg az örömeitekröl se.
2009. okt. 26. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!