Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi alapja/valóságtartalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi alapja/valóságtartalma lehet?

Figyelt kérdés

Jópár év és közös gyerekek után válni fogunk a feleségemmel. Közös ingatlan-így terhek is-okán lesz sajnos min osztozkodni… mindenesetre a ,,hölgy” mondta pár hete,hogy ő már tavasszal le akarja zárni a dolgot… és ezen felbuzdulva(mivel szeretném már ezt lezárni)mondtam hogy pár héten belül beadnám a keresetlevelet… erre ő kijelentette,hogy várjak márciusig,mert neki nincs pénze ügyvédre… és ha nem várok,a gyámügytől kér segítséget,továbbá videófelvételeket emleget,amelyekkel azt kívánja bizonyítani,hogy nekem ,,nem olyan a természetem,ami lehetővé teszi hogy a gyermekek nevelését… “

Kérdésem tehát: ez jogilag hogy áll meg? Hogy ilyen felvételeket emleget? Nyilván ezek mind a beleegyezésem nélkül készülhettek… nem iszom,nem dohányzom,nem verem a gyerekeimet,sem őt…becsületesen dolgozom,szeretem a gyermekeimet és ők is engem.

Köszönöm előre is a válaszokat!

tegnapelőtt 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen felvételeket nem lehet használni bíróságon. Másrészt ha igaz amit mondasz, nincs is mitől félned.
tegnapelőtt 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha egyáltalán tényleg vannak ilyen felvételei, a bíróságon nem veszik figyelbe, sőt. Mondd meg neki, hogy még te fogod feljelenteni őt személyiségi jogok megsértéséért, úgyhogy így probálkozzon ezzel a dologgal. Na meg szépen add is be a válási papírokat, ne érdekeljen mit csipog.
tegnapelőtt 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Én jogász vagyok, ha gondolod, beszéljük át.
tegnapelőtt 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Mh... Azert én megkerdrzném az asszonyt is. Gyanitom, nem vsgy te olyan jo apa, és okkal válnak tőled, ha fosol, hogy milyen felvétel van rólad.
tegnapelőtt 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak kamuzik, összevissza beszél.

Egyébként nem kell ügyvéd a váláshoz, ezt esetleg mondd meg neki.

tegnap 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, nem ügyfélszerzés miatt írtam (van elég dolgom), hanem egy gyors egyeztetésre (ingyen). És igen, ha mindenki mindennel egyetért, nem kell ügyvéd a váláshoz, nagyon egyszerű az eljárás. A jogi segítség akkor lehet szükséges, ha a felek közti ellentét máshogy nem hidalható át úgy, hogy közben a saját érdekeid érvényesítésre kerülhessenek.
tegnap 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!