Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek mennyi lehet a valóságtartalma?
Ebben a kategóriában mindenki minta férj/feleség, barát/barátnő, tökéletes köztük a kommunikáció, soha nincs konfliktus nyilván a "teljes harmónia miatt" -ha van is azt haladéktalanul megoldják.
A másik véglet akik farzsebből azonnal szakítanak mindenért, és ezt tanácsolják az összes kérdezőnek is, hogy nincs más megoldás csak a szakítás.
Mennyi lehet ebből a valós tartalom?
Szerintem 10-ből egy válaszoló aki valóban saját tapasztalatból beszél, a többi 9-nek még talán még kapcsolata sem volt soha.
Ti mit gondoltok erről?
Az én kedvenceim az oldalon a hantás középkorú férfiak :D Akikért sorbaának a nők, és ők már ezt unják, otthon meg a feleség aki ezt elnézi nekik, sőt támogatja is őket ebben, és persze mellé minden fétisben benne vanna. Mellég persze Mr.Hanta "öccázat netto" keres pár óra munkával és mindenki imádja, és le tudja szopni magát.
Neveket nem mondok, de szerintem mindre emlékszünk.
"Ebben a kategóriában mindenki minta férj/feleség, barát/barátnő, tökéletes köztük a kommunikáció, soha nincs konfliktus"
.
Ezt nem szoktam olvasni, pedig elég sokat vagyok itt. Tény, hogy kívülről mindig könnyebb okosnak lenni.
Ha írok egy választ 2-4-10 sorban, akkor abba nem lehet mindent beleírni. Az élet komplexitását nem lehet még egy kis esszébe sem belesűríteni, amit itt néha sokan írnak.
Azért tűnik hiányosnak minden, mert nem tudod az összes létező gondolatodat átsugározni a másik fejébe, ezáltal egymás tökéletes megértése is lehetetlen. Ha leülsz valakivel beszélgetni egy ital mellett pár órát, őt is alig fogod megismerni. Akkor mit vársz egy négysoros választól?
Nézd, én nekem ez soha eszembe sem jutott. 100%-osan elfogadom a másik véleményét (bár lehet nem egyezik), és egy pillanatig sem jutott eszembe, h most volt-e/van-e párkapcsolata. Neki ez a véleménye, pont.
Meg aztán, amilyen kérdések itt vannak... 85%-uknál egy normális/átlag ember már olvasásukkor kiakad. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!