Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen? Ő akar gyereket én...

Mi legyen? Ő akar gyereket én nem.

Figyelt kérdés

Közös pont volt az életünkben és jó előre kikötöttem nem akarok gyereket. Nem azért mert karrierista vagyok, mert nem szeretem a gyerekeket... saját személyes okokból.

Ő sem akart gyereket, Pont ezért voltunk ideális páros. Őt meg akarták már kötni egy családdal, de nem volt az az apa típus.

Mostanában viszont pedzi a dolgot. Sokat játszik a kollégák gyerekeivel és mindigi győzköd, hogy milyen jó anya lennék. De én nem akarok továbbra sem gyereket. Ezért olykor neheztel rám. De én nem árultam zsákbamacskát, már az elején tisztáztuk ki mit akar. Félek erre rámegy a kapcsolatunk.

Miért változott meg gyökeresen a világképe?

2012. nov. 12. 23:51
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:

Azt is megbeszéltük, hogy soha nem vesz feleségül. Nem akarok a felesége lenni. Mégis elkezdte ezt is mondani, hogy milyen jó lenne ha a elvehetne és láthatna szép ruhában, mint egy angyal aki érte jött a mennyből.

Nemrég találtam egy női gyűrűt díszdobozban. Valószínűleg eljegyzésnek szánta.

2012. nov. 12. 23:55
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi legyen? Semmi. Beszéljétek meg ezt a dolgot, aztán vagy együtt maradtok, vagy nem.
2012. nov. 12. 23:57
 3/46 anonim ***** válasza:
18%
Miért, és te mit akarsz?
2012. nov. 12. 23:57
 4/46 anonim ***** válasza:
86%
Légy határozott, és ne hagyd magad rábeszélni olyanra amit nem szívből szeretnéd. Valószínűleg a házasságot azért hozta fel, hogy meglágyulj nem a giccses hülyeség miatt amit mondót.
2012. nov. 12. 23:58
 5/46 anonim ***** válasza:
60%

A gyereket még megértem na de ezt a "nem akarok a felesége lenni"-t nem. Akkor mit akarsz? Sem gyereket ,sem végleges elkötelezettséget..

Kitalálom: még "élni" akarsz! Ez a manapság divatos megfogalmazása annak,hogy még akarsz pár másik péniszt is cibálni.

2012. nov. 13. 00:02
 6/46 anonim ***** válasza:
62%

Én kb ugyan ilyen vagyok mint te. Nem is tudom mit szólnék, ha a párom elkezdene gyerekkel nyaggatni. Én egy idő után tuti bepöccenék rá.

Viszont megértem, ha a párod akar, de így viszont nem illetek össze, mert nem ugyanazt akarjátok :(

2012. nov. 13. 00:07
 7/46 anonim ***** válasza:
51%

Előző, érdekes, mi sem akarunk sem házasságot sem gyereket, ebből az elsőt a kapcsolatunk legelején megbeszéltük, a második idők (és a honi folyamatok iránya) alatt érlelődött ki.

De ez baromira nem azt jelenti, hogy ne lennénk elkötelezettek egymás felé - 15 éve, jóban és rosszban.

2012. nov. 13. 00:07
 8/46 Malats ***** válasza:
38%
Minek kellene házasodnia? És ha nem keresztény alap vetöen? A házasság csak egy drága papir. Aki nem házasodik az már szar ember, és biztos még 'élni' akar? ugyan már. A gyerek ügy sajnálatos, de papirok nélkül is szép az élet.
2012. nov. 13. 00:09
 9/46 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk utolsó a polgári esküvőnek/házasságnak az ég világon semmiköze a kereszténységnek.
2012. nov. 13. 00:11
 10/46 anonim ***** válasza:
60%
#9, valóban a polgárinak az államhoz van...
2012. nov. 13. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!