Ha a párom nem akar gyereket én pedig igen, attól én még bevállalhatom?
Ha úgy alakulna, akkor nem. Ha TE alakítanád úgy, akkor igen.
Ha annyira vágysz gyerekre, menjél spermabankba. Ő nem akar gyereket, ezt tiszteletben KELL tartanod.
Nem ez a döntés két emberre tartozik nem egyre.
Attól, hogy te nem tartasz igényt semmire még születik egy gyereke akit ő még nem akart. A gyerektartást pedig fizetnie kell,az nem a tiéd lenne hanem a gyereké.
Beszéljétek meg, hogy mikkor szeretne, ha soha akkor pedig keres más párt.
Tőle szeretnél gyereket...
úgy érted a párodtól akarsz gyereket, aztán ha külön mentek (mert külön fogtok, ha ő nem akar gyereket, te pedig "bevállalod"), mással felneveltetnéd?
nem vagy egyedül sok ilyen ember van.
csak a becsületes férfiak szívják meg.
Ezt mindenképp vele kellene megbeszélned. De nem igazán értem: ha megtartanád a gyereket, pedig ő nem akar, akkor egyből szakítanál is? (A gyerektartás miatt kérdezem pl) Mert ha nem, és jön a baba, együtt éltek, akkor az ő életére is hatással van, ez esetben nem dönthetsz egyedül!
Ha pedig tudod előre, hogy szakítanátok, akkor kérheted, hogy mondjon le róla. De ez elég gonosz húzás.
Szerintem várj, mert ha ő az "igazi", akkor meggondolja magát esetleg, vagy ha látja mennyire fontos neked. Ha pedig nem, akkor majd lesz olyan, aki tőled akar gyereket. Ez mindenképp jobban hangzik.
Én is szeretnék kisbabát, a párom pedig MÉG nem, mert nincs meg a megfelelő anyagi háttér. Elintézhetném "aljas módon", hogy teherbe essek, és együtt is maradnánk, ezt tudom. De nem teszem, tiszteletben tartom a kérését, és már így is évek óta várok, de szeretem annyira, hogy még várjak.
Ha szereted a párodat, akkor te is vársz..
Önző ember vagy ha a gyerekedtől a legnagyobb dolgot vonod meg a családot.Az hogy egyedül is képes vagy felnevelni azt elhiszem sokan csinálják ezt csak a többségük nem jószándékból hanem mert sajnos úgy alakult az életük.
Ha mindenáron gyereket akarsz keress egy olyan embert akivel közösen válallhattok babát.
Ha véletlenül terhes maradnál és megtartanád úgy hogy az apuka nem akarja akkor is a gyerekeddel cseszel ki.
A férjem is úgy állt neki, hogy nem akar több gyereket, épp felnőtt a sajátja, nem szívesen állna neki ismét a pelenkás időszaknak.
Néhány évnyi finom puhatolózás után már hajlott a témára, mostanra teljesen mellette van.
Mielőtt összeházasodtunk, egyenesen rákérdeztem, hogy ezt döntse el - akárhogy dönt, elfogadom, viszont ha nem értünk egyet, akkor valamelyikünk szívni fog és inkább előbb derüljön ki. Akkor néhány nap gondolkodás után azt mondta, hogy rendben, legyen.
Várni már csak miattam várunk, mert valamennyi munkaviszonyt szeretnék, mielőtt belevágunk, illetve most van olyan állapotban a karrierem, hogy egy-két évig csak minusszal tudnék kiszállni belőle.
Vigyáznék, hogy ne alakuljon úgy. Ő fair volt veled, elmondta, hogy nem akar gyereket, ezt tiszteletbe kéne tartanod. Ha esetleg úgy alakul és megtartod, és a gyereked rákérdez, mit mondasz neki? Apu nem akart téged? -nem igaz, mert egyáltalán NEM akar már gyereket. Vagy bevallod, hogy bár tudtad, hogy nem akar, de mégis megszülted? Nem hiszem, mert neki mindenképp rosszul esne.
A gyerekvállalást mindig 2 embernek kéne akarnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!