Ha a párom nem akar gyereket én pedig igen, attól én még bevállalhatom?
Miért a gyakori kérdésekre írsz ilyesmit amúgy? Ülj le vele, és beszéld meg. Ne hátulról menj, nem kell nógatni, ha nem olyan vagy, csak mondd el, neked mennyire fontos. Ne erőltesd, beszélgessetek!! A kapcsolat alapja a kommunikáció.. El tudom képzelni, hogy ő is feljön, és írja a kérdést, hogy mit csináljon, a barátnője/élettársa/párja nagyon akar gyereket, de ő meg nem..
Csinálj egy finom vacsorát és egy üveg bor mellett beszéljétek át az egészet!
Érdekes szitu, hallottam már pro és kontra is ilyet: az egyik kolleganőmnek már volt két gyereke egy rossz házasságból, mikor megismerkedett egy nagyon rendes pasival, az első randijukon kijelentte, hogy neki nem kell több gyerek. Aztán lett még kettő, mert idővel a szerelmük erősödött, akartak közös gyereket, a nő azóta belátta, milyen butaság lett volna, ha tartja magát a válásakor elhatározottakhoz. (A 2. férj sajátjaként szereti a két nagyobbat is.)
A másik ismerősöm az élete szerelmét is dobta, mert az gyereket akart tőle, holott neki már volt kettő, és konokul ragaszkodik, hogy nem kell neki több. Azóta ezt a nőt keresi mindegyik másikban, egyiket dobja a másik után, habár állítja, hogy boldog, és nem bánta meg, hogy ezért szakított, de nem úgy tűnik, mint akinek tényleg így a jobb. Meg is kérdeztem őt, ha szeretted, hogy-hogy nem akartál tőle gyereket? Erre nem tud magyarázatot adni, pedig még akkor a harmincas évei elején járt, és anyagilag is megtehette volna, hogy bevállal egy harmadikat.
Mai napig úgy tartom, ha két ember szereti egymást, akkor akarnak közös gyereket, ha a párod nem akar, akkor vajon mennyire szeret téged? Ha nem "eléggé", tényleg bevállalnál így is-úgy is egy gyereket, akit lehet hogy utálni fog az apja, mert ő nem akarta?
"Kegyetlen dolog lenne, ha megtartanám, ha úgy alakulna?" - kérdező, szerintem ha magától alakulna úgy, akkor valóban kegyetlen, ha meg te alakítanád úgy, és
a "... ha majd a kezében tartja, akkor majd megenyhül.."-re kalkulálnál meg szerintem a kegyetlenen túl égbe kiáltó aljasság.
a gyerek iránt talán megenyhül,de irántad nem nagyon,csúnya dolog ezen gondolkodni. ha egy férfi akar gyereket,akkor akar és kész. lehet félelme aggódása de ha akar akkor lesz nekio. és már van is 2. nem akar többet. ez van. keress olyat aki akar. nekem volt anno egy kapcsolatom,full szerelmesek voltunk,ő sem akart. egyszer kimaradt a mensim,mondtam neki-nem azt h jaj lehet terhes vagyok ujjé-erre azt mondta: nem engedem h tönkretedd az életem,ha terhes vagy elvetetjük,vaghy nem maradunk együtt.
rossz volt hallani de korrekt volt. nem voltam terhes mint kiderült,de ha az lettem volna,ahogy megtudom,szakítok és meg sem tudta volna h gyereke van
Szerintem keress olyat, aki akar gyereket, mert ezzel a férfival csak kibabrálnál.
Nem értem egyébként, miért nem bírjátok az elvált apukákat meghagyni az elvált anyukáknak, ők azért nem találnak párt, mert a hozzád hasonlók rácuppannak az elvált pasikra, aki valójában nem is olyan, amilyen kellene nekik, ezért erőszakkal próbáljátok átformálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!