Én is észrevettem ezt. Mi is szakítottunk már lehet holnap összejövünk megint... majdnem másfél év volt, ez nem sok de úgy hogy én 16/L ő 17/F, így ebben a korban már soknak mondják. De nagyon sok ismerősöm szakított most, több éves kapcsolatok.
2012. aug. 27. 20:40
2/12 anonim válasza:
Egy hasonlat:régen a kezedbe fogtál egy érdekes könyvet, és szépen beleélted magad,és elolvastad.Később már csak folyóiratot olvastál,ma már csak rövid híreket, holnap ráklikkelsz a gépen egy cikkre és ha első pillantásra nem olyan,amilyennek gondoltad, ugrasz is tovább.Hát így devalválódnak az emberi kapcsolatok is,sajnos.
3/12 anonim válasza:
bár*
4/12 doryka1234 válasza:
Én azt látom, hogy az országunk gazdasági helyzete az emberi kapcsolatokat sem hagyja ki a negatív hatások sorából.
2012. aug. 27. 20:43
5/12 anonim válasza:
Ha régen elromlott valami,megjavitották.Ma elromlik valami,kidobják és vesznek újat. Ez érvényes a kapcsolatokra is. :(
2012. aug. 27. 20:45
6/12 anonim válasza:
2-3 évvnél eloszlik a rózsaszín ködfelhő,
a 7 év meg olyan vízválasztó eddigre az unalomig megszokják egymást és vagy szakitotok vagy kényelemből megszokásból együtmaradtok 1 életre.
2012. aug. 27. 21:07
7/12 anonim válasza:
nem tudom. mi is nemrég mentünk szét. 3 év után..
2012. aug. 27. 21:35
8/12 anonim válasza:
Mert az emberek nem figyelnek egymásra,csak érdekből vannak a párjukkal,nem azért,mert szeretik.Így nem is csodálom.
2012. aug. 27. 22:20
9/12 anonym0117 válasza:
Mi szintén 3 év utàn mentünk szét.. szakított, mert nem szeret. 1 hét sem telt el, õ màr kapcsolatban van a szomszédjàval. 1,5 hónap utàn ír, hogy talàlkozzunk.. tudom mit akar, csak azóta én màr felàlltam, és boldog vagyok nélküle. De mi a manóért lett vége igazàn, az rejtély marad.. :))
2012. aug. 27. 22:39
10/12 anonim válasza:
Én ezt ott figyeltem meg ahol már megérett a kapcsolat a továbblépésre (főleg a 6-7 éves) de nem történt semmi.
Persze nem mindenki házasság párti, ez rendben van, de legtöbben azért alakítunk ki kapcsolatot hogy megtaláljuk azt akit elfogadnánk férjül/feleségül. Vagy ha valakinek nem számít a házasság, akkor ott el lehet lassan gondolkozni a családalapításon... ha az egyik fél már kész rá, de a másik még nem,retteg az elkötelezettségtől, akkor jönnek szerintem az ilyen kifogások hogy nem éltem ki magam...stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!