2 év alatt nem mutatta még be a szüleit a párom, ezt már ti is cikinek éreznétek?
Nem ciki, inkább valami oknál fogva kerüli ezt az élethelyzetet, hogy bemutasson nekik.
Egyik válaszoló írta, hogy nem tudhatod, hogy milyen a viszonyuk a szüleivel, én erre csak annyit mondanék, hogy 2 év alatt kétlem, hogy nem tudnád!
Le kell ülnötök és meg kell beszélnetek, mert gondolom előbb utóbb megszeretnéd ismerni őket.
Akár, hogy is van fura, mert ismertem 1-2 olyan párt akik pár évig ilyen szituációban voltak és kiderült, hogy a férfinak van egy másik élete is, egy MÁSIK nővel!
#11, én írtam az előbb, és nem azt, hogy ne tudhatná milyen a viszony (nyilván az én párom is tudta 2 év után, hogy nem állok szóba a szüleimmel), hanem azt, hogy nem tudhat mindent a viszonyról, tehát az elmérgesedett viszony okait és folyamatát, amelyek ismerete nélkül viszont mérhetetlen felelőtlenség lenne beleszólni a dologba, akár még akár a vélemény szintjén is.
Ha meg mégis leállt volna ezzel szekálni, akkor valószínűleg nem maradtunk volna együtt, jó okkal, mert az azt mutatta volna, hogy nem képes tisztelni az én döntéseimet a saját életemről. De szerencsére semmi ilyesmi nem történt, és azóta se, egyszerűen nem téma ez közöttünk.
Hát ez elég gáz. :D
Én egy évig nem voltam bemutatva, utólag kiderült az oka, és kicsit svindlis volt a dolog, szóval már csak ebből kiindulva is gyanús a dolog, meg a felhozott kifogások se annyira jók sztem. :S De mi túlléptünk ezen és már csak röhögünk a dolgon, hogy ilyen hülyeségeken stresszeltünk.
Persze lehet, hogy semmi különösebb oka nincs, de azért túleshetnétek ezen, mégicsak az a normális, vagy legalább egy valamirevaló magyarázat, nem? :D
Olvasom a válaszokat.
És az a kérdés jutott az eszembe, hogy ha az ilyen párkapcsolatból, vagy házasságból (?, házasfelek is írták ezt) gyermek születik, született, akkor mi a helyzet?
A 15 percnyi távolságra lakók között ugyanúgy megmaradna ez a távolságtartás?
A kérdésre adott válaszom pedig: igen, ez a helyzet nagyon cikis helyzet.
Kérdező!
Férfiről van-e szó, aki nem hozott össze találkozót a szülei és a párja között?
Mi van akkor, ha a szülők uralkodni és irányítani akarják?
Nem akarja felvállalni azt a döntést, hogy ha megtetszel akkor válaszként téged küldjön el?
Sok olyan ok lehet amit el kell fogadni, mert valós tapasztalatokon alapul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!