Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiszta ideg vagyok, ez mitől...

Tiszta ideg vagyok, ez mitől van? Esetleg terhesség, és a 10 teszt sem mutatta ki?

Figyelt kérdés

Szeptember végén (miután lejárt a menstruációm) óvszeres védekezéssel együtt voltam a párommal. Novemberben rendesen megjött a menstruációm, de azóta nem jött meg még. Időközben 10 tesztet is csináltam, mind negatív lett. Kedden megyek dokihoz, de nagyon ideges vagyok.

Lehetek terhes???

2011. dec. 17. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Pontosan hányadikán kellett volna megjönnie? Szeptember óta nem is voltál együtt a pároddal? Mert akkor nem valószínű, ha terhes vagy. És akkor sem, ha együtt voltatok, de védekeztetek. Lehet, hogy csak felfáztál. Ne idegeskedj.
2011. dec. 17. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam vele együtt szeptember 30-tól. Rendesen védekeztünk. November 27-én kellett volna megjönnie.
2011. dec. 17. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:

ez nem terhesség (magán vélemény)

valószínűbb, hogy a tabi betett a hormonháztartásodnak

2011. dec. 17. 20:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő védekezett óvszerrel, de minden rendben volt.
2011. dec. 17. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha 10 tesztet is csináltál és mind negatív, akkor nem valószínű, hogy terhes lennél. Már bőven ki kellene mutatnia a tesztnek, ha terhes lennél.

Nyugi, kedden úgyis biztosat fog mondani az orvos.

Szerintem is valószínűbb, hogy felfáztál.

Hány éves vagy? Egyébként teljesen pontosan szokott megjönni?

2011. dec. 17. 20:50
 6/8 A kérdező kommentje:

22 vagyok.

Még volt olyan, hogy 45 napot késett, de ilyen sokat még nem.

2011. dec. 17. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, kedden kiderül mi van.

Lehet ezer dolog miatt, nemcsak terhességtől. Pl. stressztől, hirtelen nagy mértékű fogyástól vagy hízástól, betegségtől, antibiotikum szedése miatt, hormonális dolgoktól, stb.

Nekem anno volt olyan, hogy teljesen kimaradt egy-egy hónapban és semmi bajom nem volt/lett.

2011. dec. 17. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet.

stressz (ha tanulsz, itt a vizsgaidőszak ugye pl), ha szedtél valami gyógyszert, legrosszabb esetben ciszta lehet, bár akkor akár pozitív is lehet a teszt. Anyummal volt úgy, kimaradt neki, az orvos meg nem hitte el, hogy nem terhes, de az UH-n kiderült ugye.

Szerintem az időjárás is bekavarhat, decemberhez képest szokatlanul meleg van.

2011. dec. 18. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!