Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint én most terhes vagyok, vagy csak a hormonok?
Tegnap meg jött a menstruációm de csak pár csepp és az is a sötétebb formából... amúgy 30. körül szokott megjönni bár ez nálam kiszámíthatatlan. Úgy tudom hogy beágyazódás után 8 nappal jön egy barna váladék vagy rózsaszín. Ezek szerint
lehet hogy terhes vagyok? vagy csak a hormonok? és ha terhes vagyok akkor érdemes már ma megvenni a tesztet vagy várnom kell még 1 hetet?
Mikor volt a szex?
Ha mindennap szexeltek,akkor akár ma is vehetsz tesztet és majd a reggeli első vizeletből tesztelhetsz plusz 2 hét múlva is.
Ha csak 1x szexeltél decemberben,akkor pedig holnap végezd el reggeli vizeletből.
Beágyazódás-megtermékenyülés körülbelül az aktus után 14nappal már megtörténik,szóval aktustól számított 14.napon már tud biztos pozitívat illetve biztos negatívat mutatni a teszt.
Ha 30.-ára várod, akkor feltehetőleg inkább peteérésed van.
De egyébként normálisan kell védekezni, és akkor nincsen para. Neked is ezt javaslom.
igen : ) és múlthét pénteken volt védekezés nélkül..de..előtte gumival csináltuk és akkor élvezett ..
utána 2 órára rá gumi nélkül de nem sokáig mert féltem..
igen, tudom.. mindent tudok.. egyszeri alkalom volt és n számítottam hogy ezen fogok majd aggodalmaskodni. és nem azért hagytam mert - úgy se leszek az stb.- ha nem egyszerűen elvesztettem az önuralmamat.
de akkor a kérdésem : a tesztet 1 hét múlva használjam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!