Férfiak! Mondanátok azt a párotoknak, hogy "szeretlek", ha nem úgy éreznétek valójában?
...vagy ha titokban más nőre vágytok?
Másfél éve vagyunk együtt,de úgy érzem a párom még nem tette túl magát az előző kapcsolatán és az exe után sóvárog.Nekem meg szinte naponta mondja,hogy szeretlek..
Lehetséges ilyen vagy csak képzelődöm???
Nekem is volt olyan pasim,a ki nap mint nap mondta, hogy szeret, hogy én vaygok a legfontosabb neki, hogy soha nem szeretett senkit ennyire. Közben meg lazán megcsalt az exével és még fűzte is az agyát. 2szer szakított velem miatta.
Szóval lehetséges.
:((
nagyon szomorúan olvasom a válaszaitokat...De köszönöm!
Az a legszomorúbb,hogy épp tervezzük az összeköltözést,a közös jövőt...de így végképp nem tudom,mit tegyek.
Igen lehetséges,exem féléven keresztül csalt a legjobb barátnőmmel,unokatesómmal is lefeküdt,miközben én tartottam el szinte,próbáltam teperni a kapcsolatunkért,aztán rájöttem pár dologra,és elkezdtem nyomozni, és barátnőm fel ajánlotta segít kideríteni kivel csal engem,miközben vele csalt,volt pofája.Vannak ilyen emberek sajnsos akik csak pótléknak hézagtöltőknek használják a másikat,akik nem merik felvállni,hogy b-zd meg nem szeretlek,hagyjuk abba,inkább csalnak,aláznak kifacsarnak.De ez régi történt fiatalka voltam és az otthoni gondok miatt(családon belüli erőszak)kétségbesetten tartozni akartam valakihez,szeretre vágytam,ráb*sztam,csöbörből a vödörbe léptem,szakitottam,kiléptem ebből a fosból,azóta 10 éve élek boldogan egy férfi oldalán.
Igen simán kilehet mondani a szeretet szót üres szóként,hazudva a másik szemébe,de remélem te csak beképzeled ezt,sajnos nagyon rossz rájönni hogy a másik nem szeret minket.
29N
igen van...én is voltam már így a jelenlegi kapcsolatomban és sztem a párom is...
egy rosszabb időszakon mentünk keresztül mikor én így éreztem, vagyis nem így éreztem csak más érzések erősebbek voltak a szerelemnél...
őt viszont nem tudom mért érzett így, és már nem is akarom megtudni, sok mindent meg akartam tudni, meg akartam tudni a miérteket de csak bonyolultabb lett minden mikor már tudtam, úgyhogy inkább maradok hülye ezekben a dolgokban mert igaz a mondás, amit nem tudok az nem fáj...de az őszinteség is csodákra képes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!