Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után és hogyan mondtátok először a párotoknak, hogy "szeretlek"? És hogyan reagált rá?
a párom akkor mondta, mikor még együtt se voltunk :D
én olyan másfél hónap után mondtam neki :)
és örült neki :)
Én másfél év után...az Első szeretkezésünk után! gyönyörű volt...Jó mondjuk én lány vagyok. De ő már 5 hónap után mondta nekem. És én csak annyit válaszoltam h én is téged!... SZERETLEK--> ezt a szót nem szabad elcsépelni! mikor kimondod akkor igazán kell érezni. szívből!
20/L
18.20.
Az előző barátomnak én is szeretkezés után mondtam először. Eurórikus állapotban kicsúszott. Nem akartam mondani, de jött.
Én akkor mondtam, mikor összejöttünk. Nem hiszem, hogy örült, mert azt mondta, hogy meggondolatlan vagyok.
18F:)
Majd ha látja, hogy ezt ideírtam, szerintem ki fogja fejteni, hogy miért:D
17.57
És miért nem mondtad még? Nem olyan vagy aki mondja, nem érzed hogy mondanod kéne, nem tudod mondani.
Még én sem mondtam a mostani páromnak, pedig nagyon nagyon, amikor nézem, csak az jár a fejemben, hogy "ha tudnád mennyire szeretlek", és úgy mondanám, de félek a reakciójától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!