Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mondanátok azt a...

Férfiak! Mondanátok azt a párotoknak, hogy "szeretlek", ha nem úgy éreznétek valójában?

Figyelt kérdés

...vagy ha titokban más nőre vágytok?

Másfél éve vagyunk együtt,de úgy érzem a párom még nem tette túl magát az előző kapcsolatán és az exe után sóvárog.Nekem meg szinte naponta mondja,hogy szeretlek..

Lehetséges ilyen vagy csak képzelődöm???

2011. nov. 21. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bocsi nem a kérdésedre válaszolok és nő vagyok, de miért gondolod, hogy az exe után sóvárog ?

Mert ha okod van rá, érezteti veled, róla beszél sokat, felé mászkál vagy hívogatja stb., akkor értem, de ha nem, akkor ez csak egy síma önbizalomhiány részedről nem ?

2011. nov. 22. 01:37
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem mondhatnám,hogy olyan gyakran beszél róla,(néha szóba hozza)de láttam egyszer egy nyitva hagyott msn beszélgetésüket,amelyben írta,hogy hiányzanak bizonyos közös,múltbeli dolgaik és hogy esténként mindig várja,hogy a nő belépjen msn-re, és sajnálta,hogy az ex nem érzett hasonlóan iránta.(pontosabban,hogy "elérhetetlen számára" ).

Ez meg annyira bántó és megalázó számomra!!!

Kb.egy éve valóban úgy éreztem ,hogy szerelmes belém,azóta is tényleg mindent megtesz értem, felrúgta eddigi életét,kapcsolatait,csak hogy velem lehessen,most meg ilyeneket ír:(

Most mit tegyek?

2011. nov. 22. 07:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá. Jobbat úgy se tudsz, mert ez így csak találgatás. Ez annyira csúnya dolog lenne, ha csak azért lenne veled mert felejteni akarná az exet. Bár már jártam így, és hazudnék ha én 100%-ban őszintén álltam volna a sráchoz:P:S Na de ilyenkor az a vicces, hogy egy percig sem volt lelkiismeret furdalásom, és mint utólag kiderült, egy percig nem is kellett hogy legyen:S Bár én jártam rosszabbul. Miután szakítottunk kb 3 hétre rá találkoztunk véletlenül egy éjszakai szórakozóhelyen. Volt benne valamennyi pia és egy nagyon gyengét alakított, miszerint én nagyon hiányzom neki, és szeret és stb. Majdnem sírva is fakadt (látszólag). Na mind1, nem éreztem őszintének. Aztán másnap mesélték hogy a legjobb barátnőmmel kavart:/ Hihetetlenül rosszul esett. Én meg este szemétnek éreztem magam mert feltételeztem magamban hogy hazudik arról hogy megint velem akar lenni. Így a csaj megsajnálta és hopp... Mint hallottam, már hetek óta a csajnak mesélte hogy mennyire maga alatt van és hogy milyen szomorú miattam. Előtte én szakítottam vele, csak az a történetből mindig kifelejtődött hogy ő se akart már velem lenni és hogy megcsalt:/ Na ezért ne higgy a fülednek 100%-ban. Kérdezz rá és a válasz milyenségéből megkapod a válasz jó részét, a többit pedig abból amit mond.
2011. nov. 22. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért, ha van kedved megírhatod mi lett:) De nem lesz baj:) Szerintem azt a választ kapod, hogy néha eszébe jut, hiányoznak vele kapcsolatban dolgok, de veled tervezi a jövőjét és téged szeret. Hány évesek vagytok? Te szerelemből szereted vagy csak szereted? Ő szerinted szerelemből szeret? Most ez lehet hülye kérdés, de ez se mind1.
2011. nov. 22. 14:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Megírom,mert előbb-utóbb úgyis tisztáznom kell vele,hogy mi is az ábra.

Egyébként ő 37 én meg 28 múltam,tehát nem tinis kapcsolat.Kapcsolatunk elején mindketten szerelmesek voltunk egymásba, ami ez a másfél év alatt részemről nem sokat változott,nem alakult át,részéről viszont már nem tudom ,mit higgyek.Azt érzem,tudom,hogy ragaszkodik hozzám,de számomra az nem elég.

2011. nov. 22. 15:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Kialakult a végkimenet,szakítunk,visszaköltözik a szülővárosába.

Állítása szerint elhidegültünk egymástól,ellaposodott a kapcsolatunk és igazam lehet, csak egy hamis érzést próbált bebeszélni magának azáltal,hogy nekem mondogatta,hogy szeret..

Nem vettem észre,mert azon voltam,hogy boldoggá tegyem..:((

S mégsem sikerült.

Ez van.

Köszönök minden választ!

2011. nov. 23. 23:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2011. nov. 23. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem az első barátom mondta hogy szeret, utólag derült ki hogy azért mondogatta, hogy lefeküdjek vele. aztán a megtörtént dolog után szakítottunk is.

akkor megfogadtam hogy sose fogok hinni olyan pasinak aki úgy mondja ki ezt a szót, hogy szex még nem történt.

ehhez képest már férjhez mentem 1 éve, és ő is akkor mondta először mikor szex még nem volt...lassan 3 évesek leszünk és boldogan. tehát nem kell sablonként felfogni a dolgokat. nem feltétlen viselkedik 2 pasi ugyanúgy, azt mondja szeret.

26/N

2013. jan. 10. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!