Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran mondjatok...

Milyen gyakran mondjatok parotoknak, ferjeteknek a 'szeretlek' szot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
61%
Én nekem csak páromvan még így közel 17évesen.De már több,mint 1 éve és 8 éve ismerjük egymást,és nálunk naponta elhangzik:)
2010. febr. 13. 11:07
 2/37 anonim ***** válasza:
Én is ő is mindennap egyszer közli velem, immár 9 éve.
2010. febr. 13. 11:08
 3/37 anonim ***** válasza:
Abszurd, de voltak olyan időszakaim, amikor egyáltalán nem szerettem a párom. Akkor nem mondtam neki. Egyébként naponta-kétnaponta, általában elalvás előtt mindig mondjuk egymásnak (kivéve persze ha nem egyszerre fekszünk le).
2010. febr. 13. 11:10
 4/37 anonim ***** válasza:
41%
mi 2 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel(együtt élünk 1éve), naponta többször is mondom neki,h SZERETLEK
2010. febr. 13. 11:11
 5/37 anonim ***** válasza:
többször is elmondjuk egymásnak 1 nap alatt :) 2,5 éves kapcsolat :)
2010. febr. 13. 11:13
 6/37 anonim ***** válasza:
5 és fél éve vagyunk együtt (ebből 2 és fél házasság), mindennap többször mondjuk egymásnak. 29/N, 33/F
2010. febr. 13. 11:13
 7/37 A kérdező kommentje:
1,5 eve vagyunk hazasok, es nalunk is minden telefonbeszelgetes vegen mondjuk egymasnak. Es ha o vagy en megyek el valahova itthonrol akkor is. Neha megfordul a fejemben , hogy jobb, erdekesebb lenne, ha ritkabban hallanam, de azert az is rosszul esne ha nem mondana.
2010. febr. 13. 11:17
 8/37 anonim ***** válasza:
54%
Örülj neki, addig nincs probléma, második voltam, én hiányolnám ezt a szót szeretlek, akkor meginognék, talán már kihűlőben van a kapcsolatunk. A szeretlek szó sok mindent jelent a ragaszkodást, a törődést, szeret velem lenni, szereti ha megerősíti ezzel a kapcsolatunkat. És ugyanígy fordítva is igaz.
2010. febr. 13. 11:21
 9/37 A kérdező kommentje:
Akkor orulok hogy ilyen sokan vagyunk akik szeretik kifejezni szavakban is erzeseiket.
2010. febr. 13. 11:23
 10/37 A kérdező kommentje:

Orulok neki, en is hianyolnam ha nem mondana az biztos. Olyan is volt, hogy beszeltunk telefonon, o munkaban volt es nem hallotta, hogy mondtam, utana visszahivott, hogy nem mondtad hogy szeretsz!

Masodik valaszolo, gratula nektek, hogy 9 ev utan is elhangzik nalatok. Ez szep.Remelem nalunk is igy lesz.

2010. febr. 13. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!