Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran mondjatok...

Milyen gyakran mondjatok parotoknak, ferjeteknek a 'szeretlek' szot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Napi szinten :) De más az, amikor kimondjuk csak úgy (természetesen akkor is van érzelem a háttérben), és más, mikor valami kiváltja belőlünk :)
2010. febr. 13. 12:29
 22/37 anonim ***** válasza:
49%
Napi szinten nem mondjuk el egymásnak,és a telefonbeszélgetések végét sem zárjuk le ezzel a szóval.Én azt hittem,hogy ilyen csak a filmekben van,én is giccsnek tartanám ha állandóan hangoztatnám.Persze szeressük egymást,csak másképp mutassuk ki.
2010. febr. 13. 12:47
 23/37 anonim válasza:
72%
Pont akkor, amikor szükség van rá:) tudni fogd, hogy mikor:D
2010. febr. 13. 13:05
 24/37 anonim ***** válasza:
Naponta és általában többször!
2010. febr. 13. 13:14
 25/37 anonim ***** válasza:
78%
A szeretlek szót soha nem lehet elégszer kimondani! Akár a szerelmednek, akár édesanyádnak, akár a gyermekednek mondod. A szeretet" szó gyógyír, erőt ad és minden nehézségen átsegít. Aki ezzel a szóval spórol, rosszul teszi. A kimondott szónak mindig EREJE van! Főleg igaz ez a "szeretlek" szóra.
2010. febr. 13. 13:29
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is sűrűn elhangzik, de oly kevésnek bizonyul ez az egy szó, ahhoz képest, amilyen érzések tombolnak bennem. :)

4 éves kapcsolat

20/L és 26/F

2010. febr. 13. 13:34
 27/37 anonim ***** válasza:
Mi is naponta többször mondjuk egymásnak és olyan jól esik! Mondani is és hallani is! Nagyon szeretem a Páromat! Kicsit több, mint 2 éve vagyunk együtt.
2010. febr. 13. 13:41
 28/37 anonim ***** válasza:

Mikor úgy jön. Nem tudom most Neked azt mondani, hogy egy héten 12x, mert fogalmam nincs. Mikor egyikünk mondja, akkor a másik énis-ezik. Szerintem elégszer mondjuk :D

Viszont a kisfiamnak egy nap min. 20x tuti, párom is én is és van olyan is, mikor egyikünk ölében van a babó akkor összeölelkezünk hármasban és úgy mondjuk, hogy "szeretlek Titeket".

2010. febr. 13. 14:00
 29/37 anonim ***** válasza:
Általában minden nap elmondjuk egymásnak, de lehet, egy-egy nap elfelejtjük. Én például hamarabb kelek, mint ő, adok neki egy puszit a szájára, kifele meg odasúgom neki, hogy szeretlek, de lehet nem is hallja:D Több, mint 5 éve vagyunk együtt:D
2010. febr. 13. 14:04
 30/37 anonim ***** válasza:
Mi 2éve vagyunk együtt, de nagyon ritkán mondjuk. Egyikünk sem szereti, mindketten úgy érezzük, hgoy ezt inkább kikell mutatni. Nagyon szeretem őt, és ő is engem, de a szeretlek szó egyáltalán nem hiányzik nálunk:)
2010. febr. 13. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!