Hogyan jelentettétek be, a párotoknak/férjeteknek, hogy babát vártok? A nagyszülőknek mikor mondtátok el?
Este hazajött, leült, és kért eg ypohár vizet. Hoztam egy üres poharat amibe beletettem a tesztet. Odaadtam szó nélkül.
Először nem esett le neki :)
Nekem a párom hozott haza tesztet,hogy csináljam már meg,mert terhes vagyok!!!
Úgyhogy kicsit fordítva sikeredett nálunk! :o)
Én küldtem neki emilen egy szülési kalkulátort. BAromi fáradt volt, megnézte, de nem nagyon fogta fel. Kérdezte is, hogy miért küldtem. Mondtam, na mit gondolsz? Na akkor esett le neki, és majd kibújt a bőréből.
A doki uhját megvártuk, de mikor az megvolt, elmondtuk a családnak is. Írtam egy kis leveet lányom nevében, és odatettük a vacsora előtt mindenki tányérjára. Örültek, és mindenki megőrizte a levelet.
Hazajött délután. Mondom neki, "de jó, hogy jöttél, már vártunk!"
Benéz a konyhába...senki. Benéz a nappaliba....senki. azt mondja "mi az, hogy vártaTOK? Kik? Mondom:"Mi." Ő:"Jó jó, de ki az a "mi"???". Mire én rátettem a kezem a hasamra, és mosolyogva "Hát mi..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!