Hogyan jelentettétek be a baba érkezését?
:)))))))))))))))))))))))
tök jó,ilyenekre gondoltam
Mi is a zokni szerű mamusz féleséget adtuk. Egyik pár az egyik nagyszülőknek, a másik a másiknak.
Anyukámnak le se esett először, apa rögtön mosolygott, aztán mikor anya is felfogta mit jelent, elsírta magát.
Anyósék reakcióját inkább nem mondom... :(
Szüleinknek telefonba visítva, többieknek sms-ben (volt vagy 60 db) újságoltuk, hogy:
"SIKERÜLT!!! 4 HETESEK VAGYUNK!"
Mindenki tudta, hogy lombikozunk, várták a híreket.
anyuék 25. házassági évfordulójának idején voltam 13 hetes, gondoltam addig várunk, nem akartam elkiabálni a nagy örömöt túl korán. szóval csináltattunk egy tortát, a tetejére pedig marcipángólyát tettünk, ami vitt a csőrében egy batyut:) régebben egy esküvőn láttam ilyet. ráírattuk, hogy "Gratulálunk a nagyszülőknek!". először nem is nézték mi van ráírva, csak a gólyát. aztán az öcsém szúrta ki, hogy milyen nagyszülőknek??? aztán anyu orra elé dugtam az uh-képet, de már potyogtak akkor a könnyeink:)
anyós: mivel együtt lakunk, ő előbb tudta meg, ugye alapesetben nem szokásom kórházba járkálni, meg hányni minden reggel. szóval vele este, vacsora közben közölte a párom, hogy "mutter, készülj, a nyáron átköltözöl a kisszobába, a tiédet meg át kell építeni!" anyós azt se tudta mi van, nézett csak nagyot. mire kibökte a férjem: "...hát kell a hely a gyerekszobának!" persze vlt itt is nagy öröm, alig bírta tartani a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!