Milyen gyakran mondjatok parotoknak, ferjeteknek a 'szeretlek' szot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:05
11/37 anonim válasza:
Ha esik, ha fúj, ezel hajtjuk álonmra a fejünket. Napközben is el-elhangzik egy-egy ölelés közben.Ez /is/ erőt ad a mindennapjainkhoz.
12/37 A kérdező kommentje:
Egyetertek utolso.
2010. febr. 13. 11:35
13/37 anonim válasza:
Mi 5 éve és egy hónapja leszünk együtt holnap!
Nem mondjuk sűrűn egymásnak, inkább kimutatjuk :) De amikor néha elhangzik nagyon varázslatos:)
14/37 anonim válasza:
Naponta több alkalommal. 17/L
16/37 anonim válasza:
9 éve vagyunk együtt és az utóbbi időben egyre kevesebbszer mondtuk.Tavaly elértünk odáig,hogy csak szex után mondtuk.Most pedig 4 hónapja egyáltalán nem hangzik el ez a szó.Se ölelés se semmi...:(
17/37 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt,akár minden nap többször is elhangzik.
25/N
18/37 anonim válasza:
10 éve vagyunk együtt, és gyakran mondjuk egymásnak.
Hiába tudjuk e nélkül is, hogy a másik szereti, de annyira nagyon jó hallani :)) Ez a szó, amitől mosolyogva alszom el, akármilyen vacak napom volt.
19/37 anonim válasza:
Megint egy buta kérdéshez érkeztünk!
Hs szereted a párod, akkor nem törvényszerű, hogy hangoztatnod kell, hogy szereted! Ezt arra értem, mikor utcán a telefonbeszélgetéseket SZERETLEK szóval zárja, ezt kissé giccsesnek tartom már!
Sokkal másképp is ki lehet fejteni ezt a tényt!
20/37 anonim válasza:
Mi is elmondjuk egymásnak naponta, hogy mennyire szeretjük a másikat. Egyszerűen sokkal jobb ez így, mintha ritkábban mondanánk, holott nagyon jól tudom, hogy akkor is nagyon szeret, ha épp nem mondja. Természetesen nem csak ezzel lehet kifejezni azt, hogy szeretjük a másikat, de a szavaknak is nagy ereje van. Én megtapasztaltam azt is, amikor az akkori párom nem mondta, de kimutatta; volt olyan is, aki mondta, de ez csak egy szó volt már, nem volt mögötte semmi; és most szerencsére olyan párom van, akivel mondjuk is, és ki is mutatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!