Elkeseredtem, mit tennétek? Anyósjelölt gond
Akkor várjad a sült galambot a szádba,te úgy sem tudsz tenni semmit,a párod nem fog,nem is akar.
Vesztegesd el az éveidet,öregedj meg,és halj meg teljesen egyedül,gyerekek nélkül!
Mert ha ezt folytatod tovább,akkor ez lesz a vége,lehet hogy kedvel ő téged,de negyedannyira sem,mint a mamát,meg mint magát!
Mégis mire számítasz? Eddig nem változott a helyzet, a kedves mama sem szeretett meg, valószínűleg nem is fog soha. A férfi addig nem fog a mamával összezördülni amíg te mellette vagy, gondolom más nem tűrte ezt, örül, hogy talált egy balekot, aki elviseli így is, mamástól, szabadidő nélkül. Ő addig nem fog változtatni amíg te nem borítasz. Muszáj a sarkadra állnod.
Nem kell megzsarolni, de mondd meg, hogy te így nem tudsz élni, szeretnél családot, összebújást, normális életet, ő pedig ezt nem tudja biztosítani. Ha majd igen és te addig nem találsz mást, akkor szeretettel várod.
Ja!
igaza van szintén a 85-nek
mond neki azt,h szereted,de olyan férfit akarsz,akivel lehet családot alapítani,összebújni...stb
majd tedd hozzá,hogy tartsatok egy kis szünetet,ismerkedjen nyugodtan,hátha talál jobbat,akit elfogad a mama,te meg keresel egy felnőtt férfit
vagy!szóljon ha a mama meggondolja magát,de addig nem szeretnéd ezt
nézd meg mit szól hozzá
ha annyit mond hogy "ok",akkor megérte szenvedni!
ugye?
12.es vagyok
29 éves vagyok de ez hihetetlen.
ti ha valami gebasz van a kapcsolatban rögtön másikat akartok,ha a mama ilyen hát ilyen de ne próbáljuk megdumálni áá nem nyomjuk inkább otthonba.szuper.
voltatok ti már ilyen otthonban vagy csak mondjátok??
a kérdező szereti, de hagyja el mert úgy ugrál az anyjának ahogy fütyül de ha a leendő párja ugráltatja mert ugye ezt mondjátok --hogy gyere vagy elhagylak az jó igaz??
nem palástolni meg elfedni kell a problémát hanem megoldani. esetleg egy szakképzett ápoló aki vigyáz rá vagy csak egy barátnője aki eljön hozzá néha.kicsit felrázza vagy ha tud mozogni elvinni néha valahova sétálni pletyizni templomba...
meg megértetni vele hogy ez így senkinek nem jó mert oké beteszik egy otthonba az is fizetni kell ám nem ingyen van,tartsa el magát a lakást meg a csajszival is randizzon ha meg bemegy látogatni csak a leépülő mamit lássa igaz?
aztán menjen élje világát mert ti ezt mondjátok,hát mindenki nézzen kicsit már az anyukájára és mondja neki hát anyu ha elkezdesz leépülni majd beduglak valahova aztán pasizok--csajozok mert ezért élek.
aztán nézzetek a lányotokra és kérdezzétek meg mit csinálna veletek ha leépültök és akkor adjatok tanácsot.
ez a mai társadalom problémája hogy csak a mának éltek az öregek meg le vannak sz@rva.
arról még nem hallottunk hogy a pároddal beszéltél-e már erről tudja -e hogy neked ez kezd sok lenni neki mi az álláspontja.vannak-e tippjei hogy hogy rendezzétek a viszonyotokat.
lassan kezdek belefáradni ebbe
hisz azt kérdezted,mit tegyél,mi elmondtuk már-már 100-adjára,de te sem teszel semmit,csak szenvedsz,meg hozzá teszed h nem kell más,csak Ő,szereted?
ha ez neked jó,nekem teljesen ok,te dolgod,de akkor miért is vagy elkeseredve?
fogadd el így a helyzetet,és ne siránkozz,mert neked kell ez,senki sem fog fegyvert a fejedhez,h márpedig szenvedj!
ki ne merj lépni ebből a kapcsolatból!
ma 18:03!
Olvastad a kérdező mit írt,vagy csak kötekedsz,voltál egyáltalán ilyen kapcsolatban?
Én igen!
"Ezért nem jöhet szóba a közelben,de külön lakás,vagy a más általi ápolás,mert tart attól a párom,hogy abba belehal a néni."
Nem akarja hogy más ápolja,ha ilyen megrögzötten képes utálni egy embert,akit nem is ismer,látott 2-3x,akkor ebbe is hajthatatlan lesz,csak a fiát akarja,NEM fogje engedni neki a kapcsolatot, ezt is olvastad?
Nekem nem úgy tűnik!
"Olyannyira el van vadulva,hogyha állítólag csak szóba jövök náluk,már áll a bál,ha a közelben találkoznánk,akkor is. Zsarolja,lelki és érzelmi terrort alkalmaz,"
Persze,meg lehet beszélni,csak hogy egy bolond,rosszindulatú öregasszonnyal nem lehet szót érteni!
Te is tök könnyen tudsz tanácsokat adni,beszéljék meg,legyen a végén mindenki happy,meg lehet oldani a problémát!
Szerinted nem próbálták meg 100x?
Istenem!
"de ha a leendő párja ugráltatja mert ugye ezt mondjátok --hogy gyere vagy elhagylak az jó igaz??"
Akkor oltári nagy baromságokat beszélsz!
Ez nem ugráltatás,egy felnőtt férfiről van szó,akinek már gyerekeknek,feleségnek kellene lennie,nem egy rosszindulatú,beteg anya mellett kéne megöregedni,aki lesz@rja hogy mit akar a fia!
Köszönöm,hogy velem vagytok,és bocsánat,dehogy élvezem ezt a helyzetet,nagyon kínlódom régóta,hosszú tépelődés előzte meg ezt a kérdést is.
Párom tudja,őrlődik köztünk,úgy szeretné,hogy mindenkinek jó legyen,de ez sajnos nem fog menni. Terveztük,hogy 'mamapuhító' akcióba kezdünk,azaz néha csak beköszönök hozzá kedvesen,hogy szokjon meg,mert másfél éve nem látott,csak szid folyamatosan. Kérdéses,hogy mi lesz a kimenetele,nehogy ott helyben kapjon infarktust. Lehet,hogy egyszer meg tudjuk tenni,de olyan botrány lenne belőle,hogy odamentem,hogy még egyszer nem lehetne megcsinálni.
Nekem fiatalabb szüleim vannak,teljes mértékben rám bízták a döntést. Apukám igaz,csóválja a fejét,de anyukám még azt is vállalta volna,hogy őt is leordítsa,csak hadd beszéljen vele ő is,hátha rá hallgatna. 60 éves,igaz,a lánya lehetne,de csak felnevelt már engem,hátha meghallgatná. De nem lehetett ezt sem,mert kiderült,hogy az anyámat is szidja,nemcsak engem. Tömény gyűlölettel nem tudunk mit kezdeni. Persze,a nénit is értem,nem 80 évesen akar senki változásokat az életében,de mivel kicsit leépülőben van már,hogy értessük meg vele,hogy senki nem veszi el tőle a fiát,a segítségét,hanem pont,hogy egyel többen szeretnék őt. Unoka nem érdekli,azzal nem lehet megfogni.
Kedves Kérdező!
Részvétem! Jártam a cipődben... hasonlóban. Tudom mi lett a vége.
Csak annyit mondanék, hogy VAN MEGOLDÁS!!!
Még a gyűlöletnek is van ellenszere!
Majd írok még, ha tudok. Én csak most találtam rá a helyes útra. 16 évem bánja. Nem kívánom senkinek a sorsomat. Elkerülhető lett volna. Kár, hogy akkor még nem voltak "gyakori kérdések"! :-) Csomó hasonló szituba kerülő lánynak adtam itt tanácsot. Remélem, meg is fogadják, vagy legalább elgondolkodnak rajta. Az okos tanul mások életéből. Nem kell folyton ismételni ugyanazt a sorstragédiát! Egyetértesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!