Milyen gond lehet ebből? A párom apukája nem fogad el, mert nem gazdag a családom!
Oh istenem ez a megkülönböztetés!
En a helyedben nem maradnék ilyen családban, mert késõbb még rosszabb is lehetne.
Kedves kérdező!
Nálam pont ellentétes volt a helyzet. Az én családom a gazdag, a volt páromé pedig szegényebb volt, de ez nálam és a családomnál nem volt probléma. Soha nem éreztettünk vele ilyesmit. A mi kapcsolatunknak az ő szülei vetettek véget. Nekem ez nagyon fájt. Az exem soha nem állt ki mellettem, úgyhogy jobb is, hogy vége lett a kapcsolatunknak. Befolyásolták, telebeszélték a fejét. Ez van. 21/l.
Szerintem itt a legnagyobb gond az, hogy a PÁROD NEM VÉD MEG!!!
Hahó, kapj észbe, a párod magasról tesz rád! Talán először inkább vele kellene beszélgetned, aztán jöhet a család.
Elnézést a hibákért,de telefonról írtam és beadta magától a szavakat ha nem figyeltem. Szóval elgondolkoztam azon amiket írtatok. Nagyon szeretem a párom,és ő is szeret a maga módján,de ő nem mer szembeszállni a családjával. Ez nagyon fáj,de valahol azért meg is értem,hiszen lehet,hogy én nem leszek ott neki mindig,de a családjára ameddig lesznek számíthat majd. Legalábbis én ezzel magyarázom magamnak,hogy miért nem véd meg és miért nem áll ki mellettem.
Én a páromtól még soha nem kértem semmit.Többet kapott tőlem,mint én tőle,hiszen hiába gazdag,rettentően sajnál mindenkitől mindent! Még a barátnőjétől is!De nem bánom,nem kell a pénze,csak a szeretete.Naív vagyok szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!