Elkeseredtem, mit tennétek? Anyósjelölt gond
Ha a csávónak is lesz még egyszer egy bnője,összejön neki,is a drága mama őt is elmarja mellőle,csak észreveszi hogy ez így nem jó!
Nem értem,hogy ha ápolásra szorul,miért nem adja be egy otthonba,ő nem dolgozik?
Mármint a pasi?
Addig ki figyel a mamára?
Meg csak ő az egyetlen családtagja?
"Nem jöhet szóba a közelben,de külön lakás,vagy a más általi ápolás,mert tart attól a párom,hogy abba belehal a néni."
Érdekes!
Most olvasom csak ezt a részt!
Ez már viszont elég "hattyú halála" stílus.
Érzelmileg befolyásolja a "kedves" mama a fiát!
Szép.
Menekülj drága,én azt mondom,ők már egymáshoz vannak szokva,nem kell nekik 3.
csak hozzám nem engedi el,ha a közelben vagyok,oda sem
jaaj!
párod olyan mintha 15 éves lenne
mi az hogy nem engedi el???
remélem én sosem leszek ilyen öregkoromra,de párod is hibás,hogy így engedte a fejére nőni a mamát
mint egy élősködő pióca!!
szívrohamot kaphat attól,hogy a fia a barátnőjével van,találkozik vele??
hát most gonosz leszek,de az ilyen lehet meg is érdemli!
a fiát se tarthatja sokra,csak ki akarja sajátítani,azt akarja h úgy táncoljon,ahogy ő fütyül,de magánéletet nem engedi meg neki
de beteges
Na az utóbbi hozzászólásod alapján azt mondom: MENEKÜLJ.
Lépj ki ebből a kapcsolatból, ennek semmi értelme! Minden közös perceket tönkre fog tenni ez a nő és ha a kicsi fia eddig nem lázadozott, nem vette észre hogy ez mennyire egészségtelen, akkor nem is fog ellene tenni semmit soha semmikor. Keress másik pasit, ne tedd tönkre az életed, az egészséges az idegeskedés miatt. Az ő anya-fia kapcsolatuk beteges, és ebben mind a ketten hibásak. Mégis, milyen felnőtt ember az, akit így lehet ugráltatni és nem képes az érdekeit érvényesíteni???
Hagyd ezt a nyámnyilát a fenébe, ez az ember sosem fog kiállni érted, sosem fog megvédeni semmitől.
mire vársz még kérdező,ez nem egészséges kapcsolat!
messze van tőle
tudom h biztos érzel vmit a pasi iránt,de az előbbi válaszoló már leírt!
NEM fog változtatni,valószínű!!!!
"Házasságot,gyereket szeretnénk már végre,és nem úgy élni,mint a kamaszok,hogy pár lopott órára néha találkozzunk."
Ha nem úgy akartok élni mint a kamaszok, akkor ne is csináljatok úgy -illetve inkább a párod ne csináljon úgy mint egy kamasz. Álljon a sarkára, mondja meg, hogy kedves mama, hisztizzen csak, én most elmegyek, holnap jövök. Addig tele a hűtő, kivittem a szemetet, rend is van, pihengessen és nézze a tévét. És rácsukni az ajtót. Ha a párod hagyja magát manipulálni, érzelmileg zsarolni és nem mutat fel az anyja előtt határozottságot, akkor nem is fog semmi változni. Ha pedig erre nem képes, akkor gondold végig, hogy te meddig tűröd ezt és feláldozod-e magad, a családalapítást, a szerelmet érte, megéri-e ez neked.
Most talán egy kicsit durva leszek,de te nagyon naiv vagy,pedig nem akarlak bántani.
Számomra egyértelműen az jött le,hogy ő még feleannyira sem szeretné ezt a kapcsolatot,mint te,hisz semmi erőfeszítést sem tesz a kapcsolatotok érdekében,de látom azt írod szerelmes vagy,tehát írhatunk akármit.
Nem vagyok gonosz,de ha ennyire őt akarod,akkor szerintem max akkor jön össze a dolog,ha a mama feldobja a talpát.
De ki tudja,lehet még vagy tíz évig élni fog.
Annyira szereted a párodat,hogy képes vagy mindezt,a titkos találkákat,a meghiúsult programokat,és azt is elviselni,hogy sosem tölthettek nyugodtan egy kis időt?
Ne haragudj,de ez részedről lehet hogy nem is szerelem,hanem beteges szeretet,lehet hogy neked ez a helyzet tetszik?
Ha nem így lenne,nem szenvednél direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!