Elkeseredtem, mit tennétek? Anyósjelölt gond
ma 12:55!
Hülyeség amiket írsz!
Anya ide,vagy oda,ha nem viselkedik bunkón,nem ad rá okot neki,nincs joga kötözködni vele!
Olyan nincs,hogy nem vagy szimpatikus,mert csak!
Indokolja meg,hogy miért!
Nehogy már ő ócsárol téged a semmiért,és te alázkodj neki!
Meg a férfi 15 éves hogy megszabhatja a drága mama,hogy kivel találkozzon?
Ezt a helyzetet csak a párod tudná megoldani sajnos. Te nem nagyon tehetsz semmit, ha a párodban nincs meg az akarat arra, hogy ezen változtasson. Beszélj vele, hogy ez már nem állapot, valamit találjon ki, oldja meg a helyzetet.
Nem lehet így éveket leélni. És nektek még csak ezután jönne az együttlakás, amikor kiderül, tudtok-e együtt élni. Én megmondanám, hogy most már eleget vártál, vagy megoldja a helyzetet valahogy, vagy akkor keresel egy olyan embert, akivel tudsz jövőt tervezni. Mert vele nem lehet, rá nem lehet építeni.
én a 70 éves nagymamámnál éltem megy ugyanezt,csak én párod helyében voltam
ott laktam nála,mert dolgoztam pesten,vidékről nehéz lett volna bejárni
nem mehettem senkihez(22 évesen),és hozzám se jöhetett senki
azt mondta,ha elmegyek,ne is jöjjek vissza
az volt az elvárható viselkedés h 8kor ágyba voltunk,és barátok köztöt nézünk
hazaköltöztem,mert egy idő után ki voltam idegileg
3 évig bírtam,de ezek szerint a párodnak jó így
ne keseredj el,de lehet ő megszokta már
Első: Ez azért nem válik be, mert a néninek 99,9% nem a kérdezővel van baja, hanem azzal, hogy valaki a kicsi fiát elveszi tőle és ő magára marad. A kérdező mehetne oda naponta sütivel meg narancslével kedveskedni, semmit nem ér el vele.
A kérdezőnek: állítsd válaszút elé a párod. Vagy lép, vagy te lépsz le. Nem érdemes mellette maradnod tovább, mert ő nem mer majd az anyja ellen menni. Mi az, hogy felnőtt embert így lehet zsarolni és érzelmileg manipulálni?
Erről jutott eszembe: küldtem neki többször kaját,kóstolót,narancsot,csokit,akkor is a párom kapott miatta,miszerint én azt hiszem,hogy nincs nekik mit enni,azért küldözgetek.
Soha nem szidom az anyját,nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!