Mikor érdemes Uh-ra menni? Május 12-én volt meg utoljára. (34 napja). Tegnap pozitiv lett a teszt. Ma voltam uh-on és nem látott semmit. Elkeseredtem. Ti mikor voltatok amikor már látszodott valami? Lehet, hogy gond van?
Szia!
Nekem május 2-án volt meg, pénteken voltam UH-n, és csak a zsákocskát látta, 6 mm. Visszarendelt volna 28-án, de nem lesz, így csak július 5-én megyek. Akkor leszek elvileg 9 hetes. Én is elkeseredtem, most meg azért drukkolok, hogy minden rendben legyen addigra.
szia kedves kismama
elkapkodtad ezt az orvoshoz menetelt.
ha még csak tegnap teszteltél akkor még csak 5 hetes lehetsz
szívhang sincs még ilyenkor.
megszokták várni a 6-7 dik hetet ilyenkor már van szívhang is és láthatod picike babádat is
de addig érdemes várni !
és biztos nincs semmi gond csak még ez elég korai!!
én is a 7 dik héten mentem először
és pulzált a kis szive és 9 mm es volt
a mostmár 15 hónapos kislányom
ne aggódj ! sok gyümit vizet és zöldséget / és folsavat fogyassz és 2 hét múlva irány az UH
minden jót :)
És ha elmész a pozi teszt után 1 nappal orvoshoz, akkor nem lesz baj a Balatonon???
Nem maradsz le semmiről a nyaralás után se.
Nyugalom!Nekem is 34-ik napon lett pozitív tesztem,január 20-án lett volna 28 napos a ciklusom,26-án teszteltem pozitívat,27-én ultrahangon nem látszott még semmi :( 31-én egy pozitív véreredmény (nem bírtam ki egy heti várakozást,kértem a háziorvostól egy terhes vértesztet)3-án pedig ott vigyorgott rám a 7,5mm-es babucim!:)17-én 10.5 mm volt és hallottam a kis szív hangját is.
Kitartás,és tiszta szívből gratula!Boldog Babavárást!
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!