Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes Uh-ra menni?...

Mikor érdemes Uh-ra menni? Május 12-én volt meg utoljára. (34 napja). Tegnap pozitiv lett a teszt. Ma voltam uh-on és nem látott semmit. Elkeseredtem. Ti mikor voltatok amikor már látszodott valami? Lehet, hogy gond van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
A vélt fogamzástól számított 20-25. napon lehet a terhességet ultrahanggal igazolni. A tesztek jó pár nappal hamarabb látnak mint a dokik. Orvosilag akkor tekintenek egy terhességet élő terhességnek (erről adnak igazolást is) ha már szívhang is van. A szívhang a 6. terhességi hét körül észlelhető ezért ha nincs semmi extra panasz akkor bőven elég legalább 2 hetes késés után orvoshoz menni.
2011. jún. 14. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem május 2-án volt meg, pénteken voltam UH-n, és csak a zsákocskát látta, 6 mm. Visszarendelt volna 28-án, de nem lesz, így csak július 5-én megyek. Akkor leszek elvileg 9 hetes. Én is elkeseredtem, most meg azért drukkolok, hogy minden rendben legyen addigra.

2011. jún. 14. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

szia kedves kismama

elkapkodtad ezt az orvoshoz menetelt.

ha még csak tegnap teszteltél akkor még csak 5 hetes lehetsz

szívhang sincs még ilyenkor.

megszokták várni a 6-7 dik hetet ilyenkor már van szívhang is és láthatod picike babádat is

de addig érdemes várni !

és biztos nincs semmi gond csak még ez elég korai!!

én is a 7 dik héten mentem először

és pulzált a kis szive és 9 mm es volt

a mostmár 15 hónapos kislányom

ne aggódj ! sok gyümit vizet és zöldséget / és folsavat fogyassz és 2 hét múlva irány az UH

minden jót :)

2011. jún. 14. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én is szinte azonnal mentem dokihoz, amint a teszt pozitív lett. Nekem is csak a petezsákot látta először. 4mm-es volt. Drukkolunk!!! Egyébként én előtte nem is hallottam arról, hogy attól, hogy van petezsák, még nem biztos, hogy van magzat...szóval meg se fordult a fejembe, hogy gond lehet! POZITÍV HOZZÁÁLLÁS!
2011. jún. 14. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Attól tartok nem -e méhen kivül van.3 hétre elutazunk balatonra.Nagyon félek nehogy ott legyen baj
2011. jún. 14. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

És ha elmész a pozi teszt után 1 nappal orvoshoz, akkor nem lesz baj a Balatonon???

Nem maradsz le semmiről a nyaralás után se.

2011. jún. 14. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugalom!Nekem is 34-ik napon lett pozitív tesztem,január 20-án lett volna 28 napos a ciklusom,26-án teszteltem pozitívat,27-én ultrahangon nem látszott még semmi :( 31-én egy pozitív véreredmény (nem bírtam ki egy heti várakozást,kértem a háziorvostól egy terhes vértesztet)3-án pedig ott vigyorgott rám a 7,5mm-es babucim!:)17-én 10.5 mm volt és hallottam a kis szív hangját is.

Kitartás,és tiszta szívből gratula!Boldog Babavárást!

25 hkm

2011. jún. 14. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!