Van olyan otthon használatra is alkalmas teszt ami a vizeletből kimutatja ha valami gond van esetleg? ( fehérje, baktérium. Stb. )
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint amit a nőgyógyászok/védőnő használ például. Láttam gyógyszertárban valamilyen tesztet, de nem tudom pontosan mit tud kimutatni, érdemes e használni, pontos, megbízható e?2009. febr. 18. 17:13
1/7 anonim válasza:
Igen van.Még a cukrot is kimutatja plussz a fehérjé és bacit.Kérd a gyógyszertárban.Talán 1000 Ft. alatt van ha jól emlékszem és Gabriel mint a terhességi teszt.
2/7 anonim válasza:
Első vagyok,véletlenűl elküldtem elöbb.
Megbízható.A savasságot is kimutatja tudod a Ph-t.A férjemnek példáúl túl savasat mutatott,a lányomnak meg nekem a sok teától a lúgosság határán volt az eredmény.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom pontosan, mire gondolsz, de én ezt használtam egyszer.
Nekem vesebajt mutatott, és nem is tévedett...
Ha nem ilyenre gondoltál, akkor bocsi:)
4/7 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam. Köszönöm-szépen a válaszokat.
2009. febr. 18. 17:32
5/7 A kérdező kommentje:
Még csak annyi kérdésem lenne, hogy ez akkor terhesség alatt is megbízható? Ezt csak azért kérdezem, merthogy ilyenkor ugye a vérképnél is vannak eltérések, amik még nem jelentenek gondot ahhoz képest ahogy az átlag referencia tartományok vannak...
2009. febr. 18. 17:37
6/7 anonim válasza:
Medi-Com vizeletvizsgálati tesztcsíkot használtam már (Pingvin patikában vettem), de nem vártam még akkor babát. Általános egészségi állapot ellenőrzésére van. Cukorbetegséget, májbetegséget, húgyúti rendellenességet, vesebetegséget, vérkép rendellenességet mutat ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnézem akkor a patikában.
2009. febr. 19. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!