Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is megcsal a férjem?

Szerintetek is megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, ő azt mondja, csak barátok. A történet bő két éve kezdődött. Említést tett róla, hogy a munkahelyén, az anyagbeszerzésen van egy helyes kis nő, néha, amikor kevesebb munka van, szoktak beszélgetni. Eddig oké, nincs is vele semmi baj, én is beszélgetek munkatársakkal. Egy rossz szót se szóltam. Talán ezért, hogy nem hisztiztem (nem tudom), de hirtelen minden a Katiról kezdett szólni. A Kati így, a Kati azt mondta, a Kati, a Kati, a Kati... Ha viccesen mondtam, hogy "nini, egy hosszú szőke hajszál a ruhádon", a válasza az volt, hogy az nem lehet, mégha rövid szőke hajat találtam volna, talán... Ez már kezdett zavarni, mit tagadjam. Aztán eljött a karácsony, látom, hogy elbújik a telefonjával sms-t írni. Kérdeztem, kinek írt, azt mondja, a tesójának. Ná persze, gondoltan, akkor miért bújtál el? Amikor nem látta, megnéztem: címzett Kati. Sms kitörölve. Persze nem hagytam szó nélkül, szép kis karácsonyunk lett. Nem az sms miatt, hanem a bújkálás és hazugság miatt. Tagadott mindent, azt mondta, hogy csak barátok. Nemsokra rá kiderült, terhes vagyok. Megbeszéltük a dolgokat, biztosított róla, hogy csak barátság van közöttük. Megnyugodtak a kedélyek, Kati témát kerültük. Azóta egy éves a lányunk, igyekszem nem féltékenynek lenni, és nem belenézni a telóba. De! Kb. egy hónapja, egy beszélgetésnél közölte: férfi és nő között márpedig barátság nem létezik. Visszakérdeztem, újra mondta, és közben furcsán fátyolos lett a tekintete. Nagyon, nagyon szomorú lettem, de nem mertem rákérdezni. Azóta mindennap megnézem a telefonját, napi 6-8 sms-t váltanak Katival. :( tartalom kitörölve. nekem kb. havi egyszer ír, megkérdezi mi van a lányunkkal. Szerintem megcsal, de nem tudom, rákérdezzek-e, úgyis tagadná, és még én lennék az aljas, hogy belenéztem a telóba. Szerintetek?
2012. okt. 25. 19:54
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudod megnézni, ha sms-t váltanak, ha ki van törölve?

Amúgy én nő vagyok, nekem egy kollégám van, akivel rendszeresen telefonoztam, smseztem, aztán semmi nem volt köztünk, meg nem is akartuk. Egyszerűen jól kijöttünk. Nekem ő mint pasas nem tetszett, neki meg én mint nő nem, mert nagy pofám van stb. de mint barátok jól kijöttünk. Sajnos az életmódomból és a többi kollégából adódóan elég elszigetelt vagyok, így nálunk is voltak olyan napok, hogy az ment, hogy a Peti ezt mondta, a Peti ezt csinálta stb. De hát más nem történt velem, nem volt mit mesélnem. Sajnos.

DE! Én sosem titkolóztam, sosem bújtam el, nem töröltem ki semmit, sőt a férjemmel a gépeink egymás mellett vannak egy asztalon és ott chateltem az illetővel arról, hogy milyen hülyeséget talált már ki megint a főnök, a másik kollégák hogyan fúrják, és megint hogy átcseszte egy nő a társkeresőn stb... mert ugye nem volt okom bujdokolni! Azóta neki is van barátnője és négyesben össze is járunk.

Mivel te egy rossz szót sem szóltál és mégis bujdokol, meg kitöröl smseket, meg ilyenek még én is gyanakodnék, pedig amit írtam, nekem is van ellenkező nevű kollégám, barátom, akivel tovább fejlődött a kapcsolatunk (nem OLYAN értelemben) mint hogy egy irodában ülünk napi 6 órát és megkérdezzük a másiktól, hogy várod-e a hétvégét.

Szegénykém sok erőt kívánok ehhez, mert tényleg baromi gyanús!

2012. okt. 26. 13:48
 42/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Többen kérdeztétek, hogy honnan tudom, hogy hány sms-t váltanak, ha ki van törölve? Nos, a telefon naplólistáját nézem meg. Ott meg lehet nézni, hogy kivel mikor hány percig beszélget az ember (hívásnapló), hány db sms-t küldött és fogadott (üzenetnapló). Én egy hónapja minden este lenullázom a számlálóját, így másnap pontosan tudom, hogy hány sms-t küld, és fogad. És látom, hogy aznap ismét csak Kati volt a címzett, senki más. Tegnap pl. fogadott 7 db, küldött 8 db. És mindezt akkor, mikor elment itthonról edzeni... :( na meg nem beszélve arról, hogy vannak ilyen 5-6 másodperces hívások Kati felé, olyankor, amikor párom elvileg dolgozik, a nő meg már nem. Nekem ez afféle "mindjárt ott vagyok" hívásnak tűnik. Legalábbis anno, mikor nekem udvarolt, akkor hívott így pár másodpercig. :(
2012. okt. 26. 17:19
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak! :( Én szépen összecsomagolnék, és elköltöznék, de ez én vagyok. Mindenesetre ne tűrd tovább, mire vársz még? Szerintem keresd meg a nőt, hogy tudsz mindenről és várj, hogy reagál! Ennyi befektetés sajnos kell, hogy leleplezd őket.
2012. okt. 26. 18:07
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, hát az utolsó hozzászólásod után azt hiszem nincs kérdés. Kérdezd meg amikor otthon van, hogy szeretnél küldeni Katinak egy kis csomagot, elvinné-e neki. Aztán másnap reggelre készítsd ki a bőröndjét a ruháival.
2012. okt. 26. 18:56
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolónak igaza van!Én is ezt tenném.

Sajnos, ez több mint gyanús már szerintem is!

(még jó,hogy ilyen okosak a telefonok:) )

2012. okt. 26. 19:00
 46/52 anonim ***** válasza:
52%

Telefonszám alapján meg tudod nézni a nő teljes nevét a netes tudakozóban.

Aztán menj és keresd meg, beszélj vele.

Nagy botrány lesz.

De vagy ez vagy a férjed elé kell állnod és ráborítani a bilit.

2012. okt. 26. 19:13
 47/52 anonim ***** válasza:
89%

En nem tennem ki hiszen a ferjem Beszelnek vele es kapna meg egy eselyt.

mert ha kidobod a masik no joljar es teged semmibe vesznek

Kuzdj erte kuzdj a hazassagodert megeri a harcot ettol is erosebb lehet majd a koteleketek.

2012. okt. 26. 20:57
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után hogy tudsz még mindig tétlenül ülni, és egy hónapig nézni az sms és hívásnaplót? Nem bántásból, de mit vársz még? Hogy majd hátha megszűnnek az sms-ek, és hívások?Nem fognak! Akár megcsal, akár csak baráti sms-ek (amit én nem hiszek)akkor is tenni kéne valamit. Minimum a férjed elé állni, és elmondani, hogy nagyon zavar, amit csinál. Ha megkérdezi honnan tudod nem kell semmit mondani, tudod és kész. De akár el is mondhatod az igazat, hogy figyeled a telefonját, ahogy te jónak látod. De a legfontosabb, lépj valamit, mert ez tönkre fog téged tenni, pedig egy értelmes nőnek tűnsz, és ráadásul ott a gyereketek is, akinek nyugodt környezetre van szüksége, és nem arra, hogy érezze rajtad a feszültséget.
2012. okt. 26. 20:58
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

"Telefonszám alapján meg tudod nézni a nő teljes nevét a netes tudakozóban.

Aztán menj és keresd meg, beszélj vele. "

Ezt NE. A férjeddel kell beszélni! Ha tényleg van valami köztük, akkor a te leszel a zaklató feleség, és a férjed vállán siránkozhat, sajnáltathatja magát, hogy "a nejed zaklat, nyomoz utánam, félek tőle, jaaajjj" stb.

2012. okt. 27. 04:12
 50/52 anonim ***** válasza:
Valami fejlemény?
2012. okt. 27. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!