Szerintetek is megcsal a férjem?
Milyen telefonja van a férjednek?
Külön elmenti hogy milyen névre/számra ment el az sms?
De az sms maga külön van?
Kicsit hasonló esetből volt nálunk egy félreértéses féltékenykedés. A főnökömmel az új munkahelyemen meg tudtam beszélni, hogy távolról is elérhető vagyok, így sok túlórától megszabadultam.
Viszont emiatt gyakran küld SMS-t, néha felhív. Vagy a telefonomon nézem az e-mailjeit és ha kell, válaszolok rájuk. Ebből kívülről annyi látszik, hogy a főnököm nevét néha feldobja a telefon kijelzője.
A férjem is elkezdett gyanakodni, mondtam, hogy oké, akkor tessék, olvasd el az SMS-eket. Amikor a férjem a sokadik unalmas kérdést olvasta a főnökömtől pénzügyi kimutatásokról és elveszett asztalfoglalásokról (üzleti vacsorák), akkor látta be, hogy feleslegesen féltékenykedett. Néha hétvégén is hív a főnököm, ilyenkor ki is hangosítom, ez jellemzően egy hosszú bocsánatkéréssel kezdődik, hogy hétvégén zavar, majd érdeklődik, hogy XY elemzését át tudnám-e küldeni, mert hétfő reggelre kell és nem találja.
Tény, hogy én nem szoktam elvonulni, csak prioritást kapnak a főnökömtől érkező üzenetek, illetve hajlamos vagyok néhány percre rábambulni a telefonra, mert gondolkozom a válaszon.
Mondjuk nálunk onnan indult a dolog, hogy egyik munkanap végén a főnököm után kellett vinni egy paksamétányi anyagot. A férjemmel meg volt beszélve, hogy felvesz munka után, úgyhogy együtt mentünk, egyúttal egy gyors kézfogásra bemutattam őket egymásnak.
A főnököm jóképű férfi, a férjem ezt látva szerintem elkezdett kombinálni magában - jóképű pasi, aki késő délután/kora este még SMS-eket küld.
A férjednél nem jó jel, hogy elvonul, illetve ennyit beszél róla. Munkatársakkal én sem szoktam nagyon SMS-ezni , kivéve egy közeli kolleganőt, akivel együtt járunk sportolni. Beszélni csak akkor szoktam a kollégákról, ha valami rendkívüli történik (nagyon rossz, nagyon jó vagy nagyon vicces).
Azokról a szabadnapokról volt szó, amiken a férje nincs otthon, tehát ha jól értem a munka-szállásán, vagy egy munkahelyhez közeli szálláson van átmenetileg.
de sajnos tényleg kicsit gyanús, már önmagában az sem egy jó dolog, hogy egész héten távol van tőletek... de persze értem, hogy az ember manapság örül, ha munkája van és nem válogat.
Többször voltam ilyen helyzetben sajnos. Nálunk nem volt fizikai megcsalás, de legyezgette a hiúságát a nő, az újdonság varázsa, hogy hódíthat, udvarolhat. Nem lett belőle semmi, de érzelmileg nagyon eltávolodtunk ezekben az időszakokban és a hazudozás, sunnyogás, bujkálás iszonyúan rosszul esett.
Utólag azt mondtam, hogy ha csak fele annyi energiát fordított a házasságunkra és rám, mint "Katira", akkor meg tudtuk volna menteni...
És még egy dolog: ha olyan jó barátok, immáron 2 éve, akkor bemutathatta volna... a férjem nőnemű barátait (mert voltak, olyan szakmában dolgozik, ahol sok nő veszi körül) ismertem, összejártunk velük, én is bármikor felhívhattam őket, pl. egy meglepetés buli szervezésekor. Akit nem ismertem, az már több mint gyanús volt, és utólag mindig be is igazolódott, hogy volt alapja a gyanúnak... nem fizikai megcsalás szintjén!
Arra komoly esély van, hogy a férjed nem akar elveszíteni, csak flörtölget, élvezi a "bizsergést". Én próbáltam tudatosítani a férjemben, hogy rám kellene ezt az energiát fordítani, a házasságunkat felpezsdíteni, de az túl unalmas volt számára. Új nőt könnyebb "meghódítani", mint a régivel foglalkozni.
Én a helyedben megpróbálnám megbeszélni a dolgot, hogy mennyire rosszul esik neked ez az egész - még akkor is, ha nincs szó fizikai megcsalásról.
Szerintem igen, de ha nem akkor sem szép dolog amit csinál.
Az SMS kitörlés, bujkálás meg gáz, szerintem a legtöbb ember a jelentéktelen sms-eket nem törli azonnal, csak ha majd betelik velük a telefon. Akkor lenne oké, ha amúgy az összes sms-ét törölné, de azt is úgy, hogy nem hirtelen csak úgy kezdi ezt el, valami falszöveggel. De végképp nem bujkálunk ha amúgy semmi különösről nem beszélünk, kivétel a karácsonyi, szülinapi meglepi szervezés, de nyilván az nem hónapokig megy.
Azt egyikünk sem tudja biztosra, hogy már történt-e valami közöttük fizikailag, avagy sem.
De ahogy mát többen is írták, ilyet akkor csinál az ember, amikor szerelmes.
Sajnálom, együtt érzek veled, mert ez tényleg rosszabb, mintha egyszer részegen összefekszenek.
Én megkérdezném, hogy mi folyik itt, ha nem mondja el, akkor beszélnék ezzel a Katival. Megpróbálnék a lelkiismeretére hatni, hogy legalább mondja el, mert jogod van tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!